La ce ar trebui să fiu atent atunci când aleg un cadru de pat?

cadru de pat

Cadrul patului este structura pe care se sprijină salteaua, deci este un element foarte important pentru confortul odihnei ulterioare. Deci, la ce ar trebui să acordați o atenție deosebită atunci când o cumpărați?

Practic pentru apartamente mici

În case mici și apartamente, fiecare metru pătrat de spațiu de depozitare este în valoare de greutatea sa în aur. Un astfel de spațiu poate fi, de asemenea, amenajat sub pat, dacă rama permite acest lucru. Dacă aceasta este ceea ce ne dorim, cadrul patului trebuie să fie echipat cu containere de depozitare practice, unde puteți plasa, printre altele, seturi de cearșafuri sau haine de rezervă pentru iarnă. O alternativă este un cadru de pat fără spații de depozitare, dar ridicat, în care cutii mari și practice pot fi cazate.

Dimensiunea cadrului patului dormitorului

Patul trebuie, desigur, să fie confortabil, iar cadrul influențează, de asemenea, acest lucru. În acest caz, dimensiunile sale sunt cruciale, care, în cazul selecției pentru două persoane, nu ar trebui să fie mai mici de 140 cm în lățime. Desigur, cumpărătorii sunt, de asemenea, limitați de dimensiunea interioarelor, motiv pentru care, înainte de a cumpăra, trebuie să măsurați golul în care va fi așezat patul, amintindu-vă în același timp de necesitatea de a plasa noptiere în el.

O saltea nu este singurul lucru care este important pentru confortul somnului. Un rol important îl joacă și cadrul patului, care trebuie, desigur, să fie stabil și solid, astfel încât să nu scârțâie în timp și să constituie în continuare o structură solidă. Cadrul patului trebuie, de asemenea, să arate grozav, desigur, dar aici alegerea depinde de preferințele individuale.

Înălțime tetieră

Având un dormitor la mansardă, nu puteți uita de înălțimea tetierei în cadrul patului, care, de obicei, nu poate fi arbitrară (în cazul în care mobilierul va fi plasat la înclinat). În cazul majorității podurilor, dimensiunea optimă este de aproximativ 100 cm (sau puțin peste), dar pentru siguranța dvs., merită întotdeauna să măsurați încă o dată înălțimea peretelui.

Cadrupat
Cu toate acestea, ultimul factor important este rack-ul. Desigur, aceasta trebuie să fie suficient de robustă pentru a susține greutatea saltelei și a persoanelor care dorm pe ea. De asemenea, nu poate scârțâi, întrucât într-o astfel de situație riști să te trezești în timpul nopții, care va deveni foarte obositoare în timp.

După cum puteți vedea, cadrele de pat trebuie alese ținând cont de mai mulți factori diferiți. Este necesar să se gândească la asta bine, pentru că, în cele mai multe cazuri, cumpărarea unui pat este o decizie de mai mulți ani.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *