Justin Timberlake si Jessica Biel o relatie din ce in ce mai ciudata

Justin Timberlake si Jessica Biel o relatie din ce in ce mai ciudata

Justin Timberlake si Jessica Biel o relatie din ce in ce mai ciudataJustin Timberlake a fost vazut fara verigheta la sfarsitul lunii noiembrie in momentul in care se tinea de mana cu o tanara actrita. Mai exact, acesta a fost fotografiat stand la balconul unui bar din New Orleans alaturi de colega sa din filmul Palmer, Alisha Wainwright.  „La un moment dat, ea și-a pus mâna pe genunchiul lui. Apoi el i-a luat mâna și au început să se țină de mână”, a declarat o persoana care a vazut cele petrecute intre cei doi.

La o saptamana de la aparitia pozelor, Justin a tinut sa explice ceea ce s-a intamplat printr-o postare pe contul sa pe Instagram “Am stat cât de mult se poate departe de bârfele care au apărut, dar simt că este important pentru familia mea să explic aceste zvonuri care rănesc persoanele pe care le iubesc”, a declarat acesta.

Acesta a dat vina pe consumul de alcool „Trebuie să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și tată. Sunt incredibil de mândru să lucrez pentru o producție precum este Palmer. Voi continua acest film și sunt entuziasmat să îl vadă oamenii”, a mentionat Justin Timberlake.

Un prieten apropiat i-a sarit in aparare starului si a declarat „Ei ignoră ceea ce se spune și încearcă să râdă de acest incident, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă, este clar că ceva nepotrivit a avut loc și este ceva pe care orice soție l-ar considera inconfortabil. El băuse prea mult și s-a lăsat dus de val.”

Un reprezentat al actritei a tinut sa lamureasca lucrurile cat mai repede si a spus ca nu s-a petrecut nimic intre cei doi „Nu este nimic adevărat în ceea ce privește aceste speculații. Ei lucrează la un proiect împreună. Alături de ei mai erau și alți actori, dar și întreaga echipă de producție.”

Potrivit Us Weekly Jessica l-a obligat pe Justin sa posteze acel mesaj pe Instagram prin care isi cere scuze fata de ea  „Jessica l-a încurajat pe Justin să posteze declarația pe Instagram deoarece s-a simțit umilită de acțiunile lui și a vrut ca el să își asume responsabilitatea și să fie conștient de urmările acțiunilor lui”.

O sursa apropiata a declarat ca cei doi formeaza inca un cuplu si ca fac tot posibilul sa depaseasca acest moment nefericit din viata lor „Bineînțeles, Justin a băut prea mult de data aia, dar Jessica este sigură că el nu a înșelat-o. Cel mai important lucru pentru ea este familia și să fie cea mai bună mamă pentru Silas. Niciodată nu va lăsa ca familia ei să se destrame din cauza la așa ceva”.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *