Jorge face dezvaluiri incendiare despre fiul sau in varsta de 4 ani

Jorge face dezvaluiri incendiare despre fiul sau in varsta de 4 ani

Jorge are o familie numeroasa si are toate motivele sa se mandreasca cu ea. Artistul are o fiica din prima casatorie, Karina si pe David il are alaturi cu actuala sa partenera. Mai mult de atat partenera sa mai are o fiica pe nume Ilinca, pe care Jorge o considera ca fiica lui.

 Iata ce a mentionat Jorge despre frumoasa sa familie

„Viața după pandemie e și mai frumoasă. Ne-am regăsit pasiunile și suntem și mai hotărâți să călătorim. Am petrecut timp cu copiii și am revenit și mai proaspeți la muncă. Dăm Bac-ul anul acesta cu Ilinca, Karina a terminat clasa a VI-a și David – grupa mică. Suntem pe toate categoriile de vârstă. Nu ne plictisim”, a spus Jorge.

„David e minunat. Are un simț al umorului foarte dezvoltat, dar vrea să și experimenteze sau să ne testeze limitele. Plânge la comandă când nu îi convine ceva, se distrează acasă și în parc, și cu mașinuțele, și cu păpușile. E cum vrea el să fie”, a mai transmis artistul.

Jorge a mai vorbit si despre faptul Ca David, baietelul sau poarta rochite si se joaca cu papusi. Artistul a si publicat o fotografie  cu David imbrcat in rochita si numerosi oameni au considerat asta o adevarata problema.

Jorge a mai spus ca si lui i s-a parut ciudat ca baietelul sau vrea sa se imbraca in rochita si sa se joace cu papusi „Băiețelul nostru are aproape 4 ani și de câteva luni am văzut că el e foarte interesat în a se juca mai mult cu păpuși, vrea doar păpuși, rochițe, nu vrea mașinuțe, poartă bentițe. Inițial, și mie mi s-a părut puțin ciudat și am zis că băiatul meu trebuie să fie băiat. David mi-a demonstrat de la o zi la alta că eu gândesc greșit, că mentalitatea mea trebuie să se adapteze vremurilor noastre.”

„Intervenția nu are legătură cu sexualitatea băiatului meu și chiar dacă ar fi avut, la fel de bine aș fi intervenit și l-aș fi susținut în toate privințele. Ieri am realizat un lucru foarte important pentru mine ca părinte, faptul că pe mine David m-a convins să îl iubesc pe el cum vrea el să fie iubit și nu să îl iubesc așa cum vreau eu să fie el” a mai spus Jorge.

In urma cu 6 luni baietelul sau i-a spus ca este fetita iar Jorge a spus ca isi lasa copilul sa experimenteze „Îl încurajez să fie liber, să fie cât mai detașat, să simtă încurajările mele, să simtă că vrea să fie ce vrea în viața asta”, a spus artistul.

Jorge a mai spus ca isi incurajeaza copiii sa experimenteze si ca ii iubeste oricum ar fi „Sunt mult mai multe mesaje în care ne spun că suntem săriți de pe fix și că nu înțelegem că trebuie să-i punem copilului că el e băiat, nu fetiță. Ni s-a sugerat și un psiholog, dar noi mergem pe drumul nostru în a ne susține copiii să experimenteze, să exploreze. L-am dat și eu cu ojă pe David de foarte multe ori, i-am cumpărat bentițe cu codițe. Asta e realitatea. Îmi iubesc copiii așa cum sunt, nu așa cum vor alții să fie.”

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *