Joburile hibride sunt perfecte pentru parinti

Joburile hibride sunt perfecte pentru parinti

Joburile hibride sunt perfecte pentru parinti deoarece pot sa isi verifice copii si sa petreaca mai mult timp cu acestia.  Munca hibrida este perfecta pentru parintii care lucreaza dar care vor sa si petreaca un timp de calitate alaturi de cei mici.  Cu siguranta nu suna rau sa stai acasa impreuna cu cel mic si in acelasi timp sa si muncesti.

Ce inseamna munca hibrida

A avea parte de un job hibrid inseamna ca vei petrece cateva ore la birou si cateva ore chiar de acasa.  Acesta este un lucru bun deoarece iti va permite sa profiti la maxim de ambele moduri in care poti lucra. Te vei putea intalni cu colegii si cu managerii tai si vei putea lucra si de acasa in timp ce stai alaturi de copilul tau.

Vei avea parte de acel moment de liniste pe care il doresti si iti vei putea realiza in acest mod orice tip de meserie, fie ca esti manager sau ca esti un economist.

Cum gestionezi munca hibrida

A avea succes atunci cand lucrezi de acasa va trebuie sa stii cum sa iti gestionezi taskurile.  Ca sa poti lucra cu succes de acasa trebuie sa stii sa comunici foarte bine. Cu cat vei discuta mai bine cu acestia cu atat vei reusi sa ai parte de rezultate mai bune.

Cheia succesului este sa intelegi ca trebuie sa te organizezi foarte bine pentru ca toate planurile tale sa se indeplineasca. Chiar daca ai o sedinta cu colegii de munca nu trebuie sa intarzii si trebuie sa te asiguri ca acestia te vor auzi si ca te vor vedea foarte bine. Este foarte important sa iti poti efectua toate apelurile de acasa fara sa fii intrerupta de copilul tau.

Sfaturi astfel incat munca hibrida sa functioneze

Daca ai un loc de munca hibrid atunci trebuie sa stii ce decizii sa iei astfel incat totul sa functioneze cat mai perfect.

Incepe prin a angaja pe cineva de incredere care sa aiba grija de copiii tau. Doar asa vei putea lucra de acasa in liniste si fara sa te mai gandesti la cei mici. Ii vei stii in deplina siguranta si iti vei putea realiza munca in cea mai mare liniste.

Ai grija de sanatatea ta psihica. Poti merge la un terapeut care sa te ajute sa te echilibrezi emotional si care sa iti ofere cele mai bune sfaturi. Trebuie sa stii cum sa iti echilibrezi volumul de munca cu viata de familie astfel incat aceasta sa nu iti fie afectata.

Trebuie sa faci zilnic miscare, chiar daca iesi la o plimbare de seara nu trebuie sa uiti ca ai nevoie de aceste mici iesiri pentru a te deconecta.  Iesitul in aer liber te va relaxa si te  va face sa te simti mai bine cu tine.

Cu siguranta un loc de munca hibrid este mai mult decat perfect pentru parintii care au copii.  Ca acest angajament sa functioneze trebuie sa iti intelegi foarte bine nevoile si trebuie sa pui  pret pe comunicare si disciplina.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *