Jennifer Aniston a implinit frumoasa varsta de 52 de ani

Jennifer Aniston a implinit frumoasa varsta de 52 de ani

Jennifer Aniston petrece inca o aniversare singura. Cu toate astea foarte multi oameni spera ca povestea de dragoste cu Brad Pitt sa se reaprinda.

Mama lui Brad Pitt o iubea pe Jennifer

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston nu este atat de imposibila. Se pare ca si mama actorului, Jane, spera ca cei doi sa fie impreuna „Ea o iubea pe Jen și o ura pe Angie”, a declarat o sursa din aproprierea acestora.

Jennifer Aniston si Brad Pitt au divortat in anul 2005, dupa cinci ani de mariaj in urma unor informatii potrivit carora actorul a inselat-o cu Angelina Jolie. In cele din urma Brad si Angelina s-au casatorit in anul 2014 dar s-au despartit in anul 2016.

Dupa aceasta despartire Jennifer a avut mai multe relatii. Aceasta s-a despartit in februarie 2018 de actorul Justin Theroux, dupa un mariaj de patru ani.

„Căsătoriile mele au fost un succes, în opinia mea. Şi, când s-au încheiat, au fost alegeri făcute pentru ca noi să fim fericiţi, pentru că poate că fericirea nu mai exista în interiorul acelei relaţii. Desigur, au fost hopuri şi nu toate momentele au fost fantastice, dar, în cele din urmă, avem o singură viaţă şi nu aş rămâne în acea situaţie din frică (…) frica de a fi singură, de a nu putea supravieţui”, a spus aceasta.

„Când s-a făcut totul şi nu mai este nicio rezolvare, este în regulă. Nu este un eşec. Avem aceste clişee în jurul nostru că trebuie să reparăm. Ştii ce, asta înseamnă ochelari de cal”, a mai spus Jennifer.

In luna februarie a anului 2019, in momentul in care a implinit 50 de ani, Jennifer a organizat o petrecere mare si se declara linistita „Nu mă simt diferit. Lucrurile nu se schimbă în vreun fel. Fizic mă simt incredibil. Așa că este ciudat când mi se spune <<Arăți uimitor pentru vârsta ta>> (…)”, s spus Jennifer.

Bineinteles ca aparitia lui Brad Pitt la petrecerea fostei sale sotii a surprins pe toata lumea prezenta „Aniston l-a pus pe fostul soț pe lista invitaților cu câteva săptămâni în urmă, iar Pitt era în oraș și a fost bucuros să i se alăture la aniversarea zilei de naștere”,  a spus o sursa din anturajul celor doi.

Cu toate astea cei doi nu au interactionat la petrecere „A venit să o susțină, a vorbit cu câțiva prieteni care erau acolo și a plecat”, a spus aceeasi sursa din anturajul celor doi.

Jennifer si Brad au o relatie civilizata si frumoasa

„Jen și Brad au rămas prieteni și au vorbit de câteva ori de când au rămas singuri. Sunt prieteni și s-au susținut unul pe celălalt când au trecut prin momente dificile. Au de gând să rămână prieteni pe viață. Nu sunt sentimente serioase între ei… Amândoi își dau seama că de fiecare dată când se întâlnesc lumea vorbește despre reunirea lor. El a venit singur și a intrat aproape neobservat la petrecere (…)”, a mai spus aceeasi sursa.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *