Ioana Ginghina a fost ceruta in casatorie pentru a treia oara

Ioana Ginghina a fost ceruta in casatorie pentru a treia oara

Ioana Ginghina in varsta de 43 de ani a oferit detalii incendiare despre momentul in care a fost ceruta in casatorie.  Aceasta a mai vorbit si despre viitoare nunta dar si despre posibilitatea de a deveni din nou mama.

Ioana s-a logodit cu iubitul ei  chiar in ziua in care actrita a implinit 43 de ani, mai exact pe data de 21 septembri 2020.

Ioana Ginghina ceruta in casatoria pentru a treia oara

Ioana are o fiica, Ruxandra in varta de 13 ani din fostul mariaj.  Prima casatorie a Ioanei a fost cea cu actorul Daniel Tudorica in varsta de 47 de ani.

Cum a fost ceruta in casatorie Ioana Ginghina de actualul ei partener?  „Sunt hotărâtă să mă mărit, dar nu știu dacă o să îmbrac o rochie de mireasă și nu știu dacă sunt hotărâtă să mă mărit neapărat anul acesta. (…) Prietenii foarte prieteni vor fi acolo și, bineînțeles, familiile. Nu va fi o nuntă fastuoasă pentru că am noroc, de data asta, nu-și mai dorește nimeni o astfel de nuntă”, a mentionat Ioana.
„Cererea a fost simplă. A fost demult. A fost anul trecut de ziua mea, practic se face anul. Când am văzut inel m-a luat un pic cu tăiat de respirație. Eu am zis da, dar nu-mi doresc neapărat să mă mărit. Omul de lângă mine este omul potrivit, dar nu-mi doresc neapărat să fac pasul ăla. Cristi a înțeles foarte bine asta. I-am zis: «Eu spun da, pentru că în momentul ăsta simt că alături de tine pot să merg mai departe». Am mai vorbit despre asta. Noi am făcut niște investiții împreună, drept pentru care avem deja un act care ne leagă cred că mai mult decât actul de căsătorie.
Am vrut să fiu vindecată și sigură când fac acest pas din nou. Ruxandra este pe primul loc pentru mine și vreau să văd că se înțeleg bine în continuare și că relația lor merge la fel de bine”, a continuat actrita.

„Noi (n.r. – Cristi și Ioana) am făcut deja niște investiții importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren și cealaltă parte era a foștilor mei socri. La partaj, cumpărasem partea lui Alexandru și acum am cumpărat cu Cristi partea foștilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună. Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început. În primul rând, e o altfel de iubire cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură. Apreciez lucrurile pe care le face pentru mine, că-mi iubește copilul, că mă ajută mult cu Ruxi”, a mai marturisit Ioana.

Vedeta nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mama. Cu toate astea, Ioana a spus ca nu ar fi tocmai usor sa ramana insarcinata.
„Posibilitatea de a deveni din nou mamă nu este întocmai ușoară pentru că nu mai sunt dispusă să mai fac un tratament. Acum câțiva ani am făcut și nu am avut neapărat un succes. Mai mult m-am îngrășat. Am discutat cu Ruxandra, dar ea este mult prea mare ca să o bucure sau să o întristeze acest eveniment. Din propria mea relație cu sora mea, ea e mai mică decât mine cu 11 ani, cred că de-abia de când a devenit ea mamă, deci de vreo 5 ani, suntem surori. Am fost tot timpul mamă-fiică. Eu am fost o mamă mai de gașcă așa pentru ea, pentru că era diferența mare de vârstă”, a conluzionat vedeta.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *