Instrumente de care ai nevoie pentru realizarea manichiurii

top-view-woman-doing-her-manicure

Un set minim pentru manichiură, include geluri de bază și geluri colorate.

Fiecare dintre categorii este împărțită în diferite tipuri și pe toate le poți achiziționa din magazinul online rosalind.ro. Baza este prima etapă a manichiurii gel polish. În arsenalul fiecărui maestru de manichiură ar trebui să existe o bază care să aibă o durabilitate ridicată și o bază de camuflaj necesară pentru o unghie sau o acoperire color, fără utilizarea lacurilor colorate cu gel. Partea superioară este, de asemenea, una dintre elementele importante ale unghiei. Un blat fără strat lipicios este cea mai bună opțiune, deoarece nu necesită utilizarea de lichide suplimentare. Topul mat este un favorit al multor cliente, și de asemenea, prezența sa este necesară. Orice manichiură poate fi diversificată cu un gel cu paiete mici, care pot înlocui designul.

Necesarul pentru orice fată

Ce nuanțe de lacuri și geluri sunt necesare pentru o fată novice? Alb, negru, roșu, vișiniu și nude – acesta este minimul, fiecare fată putând alege tonul preferat pentru o anumită situație. Pentru a realiza o manichiură, la început ai nevoie de un antiseptic pentru piele.  Pentru a elimina excesul de grăsimi și umezeală de pe placa unghiei, vei avea nevoie de un degresant, precum și de șervețele fără scame pentru utilizare.

Primerul este un alt lichid important care îmbunătățește aderența gelului aplicat pe placa unghiei. Acesta se aplică înaintea bazei. Un primer fără acid este utilizat pentru unghiile naturale înainte de aplicarea lacului sau gelului, iar unul acid este folosit înainte de construire. Primerul este un lichid gros, lipicios, care vine la îndemână atunci când construiești sau aplici gel pe unghii foarte subțiri. Este important să știi că contactul său cu pielea este exclus, deoarece este un lichid foarte chimic care poate provoca o reacție alergenică. Dacă observi că în timpul executării manichiurii, mâinile îți transpiră, iar placa unghiei are umiditate ridicată, atunci asistentul tău este un deshidratator care va usca unghia perfect și va restabili echilibrul pH-ului.

Consumabile aferente

Ai nevoie de șervețele fără scame. Ele te vor ajuta la degresarea plăcii unghiei, la îndepărtarea prafului, a firelor de păr și a altor resturi. Mulți manichiuriști folosesc bețe portocalii în munca lor, care pot înlocui împingătorul și pot ajuta la îndepărtarea resturilor de gel. Pilele sunt totul tău. Crearea formatului unghiei este una dintre cele mai importante etape ale unei manichiuri. Există o mare varietate de pile, iar prin încercare și eroare, fiecare femeie își găsește propriul stil. Aparatul electric de pilit este, de asemenea, un instrument de șlefuit care poate netezi micile nereguli.

Siguranță și sterilitate

Nu trebuie să uiți de cel mai important lucru: totul trebuie să fie curat și steril. Siguranța este importantă în orice, de la locul de muncă la instrumente. Înainte de a începe lucrul, este necesar să procesezi locul de muncă, să ștergi masa, lămpile și aparatele. Un dezinfectant de suprafață te va ajuta. Sterilitatea instrumentelor este cel mai important aspect atât pentru client, cât și pentru manichiuristă. Acest lucru necesită mai multe articole de igienă. Pentru a menține instrumentele curate și sterile, acestea pot fi depozitate într-un dulap UV.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *