Informatii inedite despre relatia dintre Catalin Scarlatescu si Doina Teodorescu

Informatii inedite despre relatia dintre Catalin Scarlatescu si Doina Teodorescu

Catalin Scarlatescu si Doina Teodorescu formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz. Cei doi par sa se inteleaga de minune iar vacantele lor par a fi perfecte.

Ce a declarat Catalin despre relatia pe care o are cu Doina?

Catalin a spus ca pana sa o cunoasca pe Doina nu era un barbat cu relatii stabile. Acesta a fost avertizat de cei doi colegi ai sai de la “ Chefi la cutite” ca va veni o zi in care o femeie o sa ii schimbe total gandirea.

„Pot spune că a fost o perioadă educativă, în care am învățat să stau într-o relație – eu nefiind un „mega-relaționist.” N-am pozat niciodată în rolul bărbatului cu relații stabile, din contră – eu eram cel fără relații. Dar, știi, se întâmplă… Colegii mei m-au tot avertizat: „Odată și-odată tot vine!. Și uite c-a venit! Important este să și rămână”, a spus Catalin.

Cei doi formeaza un cuplu de ceva timp iar relatia lor pare sa mearga din ce in ce mai bine. Doina  a spus ca sunt foarte fericiti impreuna si ca niciunul din ei nu s-ar fi asteptat ca relatia lor sa evolueze atat de mult.

„A fost o perioadă înfloritoare. Este în continuare. Și, da, a fost o surpriză pentru amândoi, nu ne-am fi așteptat la această evoluție a poveștii noastre, deși atât eu, cât și el ne-am lămurit între timp că-și dorește și el o relație serioasă. Suntem fericiți, ne simțim bine și suntem curioși ce se va întâmpla în viitor”,  a spus Doina.

Catalina a dezvaluit si cum s-a cunoscut cu Doina. Acesta o stia deja de la televizor dar nu stia atat de multe despre actrita.  Acestia s-au intalnit pentru prima data in Vama Veche, mai exact intr-un moment in care Doina nu era tocmai singura.

„O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo. (râde) Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural… Când am cunoscut-o, da, i-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje. (râde) Nu, glumesc! Vă dați seama că nu asta a fost ideea. Întâi ne-am dorit să ne cunoaștem cu adevărat și să o luăm efectiv pas cu pas: să vedem dacă trecem de primele 24 de ore, de prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal…”,  a adaugat Catalin.

„A fost o perioadă înfloritoare. Este în continuare. Și, da, a fost o surpriză pentru amândoi, nu ne-am fi așteptat la această evoluție a poveștii noastre, deși atât eu, cât și el ne-am lămurit între timp că-și dorește și el o relație serioasă. Suntem fericiți, ne simțim bine și suntem curioși ce se va întâmpla în viitor”  spus si Doina.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *