Iata tot ce trebuie sa stii despre colagen

Iata tot ce trebuie sa stii despre colagen

Iata tot ce trebuie sa stii despre colagen

Colagenul este un produs cunoscut mai ales in randul femeilor. Acesta a ajuns sa fie tot mai des utilizat de femeile care isi doresc sa aiba parte de o piele frumoasa si sanatoasa. Vrei sa stii tot ce trebuie despre colagen si cum il poti utiliza? Atunci citeste articolul de  mai jos.

Iata cateva mituri despre colagen si descopera cat de adevarate sunt

Corpul elibereaza colagen in mod natural

Colagenul este o substanta magica cu ajutorul caruia pielea noastra intinereste. Acesta este o proteina care se regaseste in pielea noastra, in muschi si in oasele noastre. Productia noastra de colagen scade atunci cand implinim 20 de ani. Scaderea are loc mai ales atunci cand ne expunem la soare sau cand fumam. Mai este necesar sa stii ca pana la varsta de 50 de ani rezervele noastre de colagen se injumatatesc.

Daca vei lua suplimente pe baza de colagen atunci vei vedea cum productia naturala va creste. Drept urmare vei avea o piele mai frumoasa, mai elastica si ridurile vor fi reduse.

Indiferent de ce forma de colagen vei lua va fi acelasi lucru

Serurile pe care le folosesti pe baza de colagen difera. Principala diferenta o consta sursa acestuia, de la bovine, de la porcine sau colagen marin.

Varianta de colagen marin este absorbit de doua ori mai eficient in corp din cauza unei greutati moleculare si a unor particule mai mici.

Pielea ta va arata imediat mai tanara

Daca ai o crema buna de ten si o aplici o singura data vei vedea niste imbunatatiri dar daca ne referim la suplimente cu colagen atunci vei vedea rezultatele abia dupa 4 – 6 sapatamani. Pielea ta va fi ferma si va avea un aspect mai luminos. Suplimentele de colagen lucreaza din interior a nivelul intregului corp pana la nivelul pielii.

Suplimentele de colagen ajuta doar la imbunatatirea aspectului pielii

Colagenul ajuta asa cum am mai spus la imbunatatirea intregului corp, folosindu-l in mod regulat vei  avea parte de o piele care pur si simplu radiaza.  Pe langa rezultatele uimitoare pe care le ofera pielii tale acesta va mai ajuta si la incetinirea imbatranirii parului si a unghiilor. Acesta este prezent in oase, tendoane si ligamente.

Daca ne ingrijim pielea din exterior nu mai avem nevoie de colagen

Pielea este alcatuita din 3 straturi : epiderma – la exterior, derma – la mijloc si hipoderma – mult mai adanc. Rutina de zi cu zi ajunge doar la epiderma si reprezinta doar o necesitate. Aceasta nu ajuta pielea in profunzime. Daca vrei sa ajungi la acest nivel de ingrijire atunci trebuie sa foloseste suplimente orale. Colagenul care intra in sange este transportat pana la derma si aici poate sa reduca cu adevarat ridurile si sa ofere luminozitate tenului.

Daca vrei sa ai parte de o piele frumoasa si sanatatoasa atunci trebuie sa inghiti cat mai multe suplimente. Cu cat vei avea mai multa grija de tine si de corpul tau cu atat vei arata mai bine si te vei simti mai bine in pielea ta.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *