Iata tipul de barbat de care trebuie sa te feresti

Iata tipul de barbat de care trebuie sa te feresti

Iata tipul de barbat de care trebuie sa te ferestiObisnuiesti sa te indragostesti rapid atunci cand intri intr-o relatie? Atunci trebuie sa ai grija deoarece exista un anumit tip de barbat de care trebuie sa te feresti. Pentru bine tau trebuie sa nu te mai atasezi atat de repede de oamenii din jur.

Exista un anumit tip de barbat care ar face orice ca sa te controleze, acesta va incerca pana si santajul emotional doar pentru a-si atinge telurile.

    Lucrurile care il dau de gol

Te ataca non-stop

Barbatul care te ataca ori de cate ori se simte incoltit este de evitat. Daca atunci cand greseste da vina pe tine  nu este deloc ok. Are impresia ca el este intotdeauna atent, dragut si sincer si ca tu esti cea minte si care manipuleaza. Chiar daca are un discurs de fiecare data bine pus la punct nu inseamna ca trebuie sa il crezi. Tu stii cum esti si nu lasa pe nimeni sa te desconsidere.

Face des pe victima

Daca te raneste si tot el este cel care pozeaza in victima este de-a dreptul scandalos. Mai mult de atat te poate provoca sa il jignesti ca tot tu sa cazi vinovata. Un barbat adevarat isi va asuma vina si nu va poza in victima indiferent de ce se petrece intre voi.

Daca incearca sa te scoata vinovata pentru tot ce se intampla intre voi nu este iubitul de care ai nevoie in viata ta.

Blameaza constant persoanele din jur

Daca in fata prietenilor tai se poarta minunat iar atunci cand pleaca de langa ei ii critica si ii judeca nu este tocmai ceea ce trebuie. Nu trebuie sa iti placa toti prietenii dar asta nu inseamna ca are dreptul sa ii judece constant. Trebuie sa fugi de un astfel de barbat deoarece la fel va face si cu tine.

Are impresia ca trebuie sa fii la dispozitia lui

Tu trebuie sa ai mereu timp pentru el si pentru nevoile lui. Crede ca are drepturi asupra ta si ca tu trebuie sa il ajuti ori de cate ori iti solicita ajutorul.

Daca il refuzi o singura data devine irascibil si agresiv. Nu ai de ce sa accepti o astfel de persoana langa tine. Critica si abuzul verbal te vor afecta si te vor face sa te simti deplorabil. O relatie sanatoasa implica respect si intelegere. Daca nu l-ai putut ajuta o data nu este un capat de tara.

Intra mereu in competitie cu tine

Din invidie si din dorinta de a se da important va ajunge sa intre in competitie cu tine. Va cauta sa te demoralizeze ca sa nu pot ajunge acolo unde iti doresti. Face toate astea ca el sa para mai important si sa se poata lauda in fata cunoscutilor cu toate rezultatele sale. Nu accepta asta, un barbat ar trebui sa te sustina in atingerea tuturor idealurilor.

O dragoste adevarata implica iubire, sustinere si respect. Nu ai de ce sa accepti insulte si amenintari din partea iubitului tau. Cauta persoana potrivita si vei avea parte de cea mai frumoasa poveste de dragoste.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *