Iata cum s-a vindecat Ellie White de Covid – 19

Iata cum s-a vindecat Ellie White de Covid – 19

Ellie White a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a fost depistata pozitiv cu coronavirus.

„Ei bine, se pare ca inevitabilul s-a intamplat si la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului Covid, si este pozitiv. In urmatoarele saptamani voi sta carantinata la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveti grija de voi, protejati-va si lucrati intens la imunitatea voastra pentru a putea trece mai usor peste acest virus” a mentionat cantareata.

   Ce a mai declarat cantareata

Ellie White a reusit sa depaseasca dificilul moment si a fost invitata intr-o emisiune TV in care a vorbit despre experienta traita „Am stat toți patru în izolare. La mine simptomele au fost mai ușoare și durata întregului episod a fost cam de patru zile. S-a manifestat mai violent decât la el, adică am început direct cu febră mare, 38-39 direct. Am bolit vreo 3-4 zile cu dureri de corp, dureri de piele, frisoane”, a povestit aceasta in cadrul emisiunii “ Showbiz Report”.

Cantareata si-a revenit complet dar sotul ei, Doru inca mai tuseste. Acesta a fost nevoit sa isi faca niste analize la spital din cauza problemelor la plamani. Cu toate astea ambii s-au tratat acasa .

Copii celor doi au fost ceva mai fericiti, Maria a fost asimptomatica iar Mihai a iesit negativ.

„Șocul inițial e că nu știi la ce să te aștepți. La mine s-a manifestat ca o gripă mai grea. Cred că ține de fiecare persoană în parte, de imunitatea fiecărei persoane în parte și probabil ăsta a fost avantajul meu: faptul că mănânc sănătos, fac sport și am imunitatea foarte bună. Pe lângă asta am lucrat foarte mult pe partea de imunitate de când au apărut simptomele. Cred că asta ne-a ajutat pe mine în primul rând cel mai mult și pe el… Cred că imunitatea este cuvântul cheie.’, a mai spus cantareata.

Pe blogul ei, cantareata le-a povestit fanilor experienta traita.

„Incep intr-o nota trista acest articol, din doua motive :

1.- am luat virusul Covid care m-a pus la pat pentru 3 zile, cu o stare foarte urata, desi eu chiar cred ca am avut o forma usoara – febra mare, pana in 39 de grade, durere in piept, durere continua de cap, durere generala de corp, senzatie de durere la atingere ( nu am suportat nici atingerea hainelor de pe mine cateva zile ), durere de ochi, senzatie de oboseala cronica si cu o forma usoara de tuse.

  1. – dupa ce am primit confirmarea testului care era pozitiv pentru acest virus, am dorit sa anunt public acest lucru cu simplul scop de a atrage atentia asupra nevoii de a va proteja si de a lucra la imunitatea voastra pentru ca atunci cand va veti lovi si voi de acest virus ( pentru ca multi dintre voi o veti face), sa puteti sa treceti mai usor peste aceasta perioada, si sa va luptati cu un organism puternic, decat cu unul slab.

Din acest motiv, acela ca am avut tupeul’ de a posta pe pagina de facebook aceasta informatie, multi mi-au sarit in cap si mi-au aruncat injurii si cuvinte urate.”

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *