Iata care sunt vedetele care au vazut moartea cu ochii

Anumite vedete ai vazut moartea cu ochii, acestea au povestit cu lux de amanunte intamplarile tragice prin care au trecut. Toate aceste aspecte demonstreaza cat de fragile si cat de pretioasa este viata. Iata care sunt vedetele care s-au aflat la un pas de moarte Orlando Bloom Actorul si-a amintit despre o cazatura ingrozitoare care a avut loc in anul 1998 si care a fost cat pe ce sa il lase paralizat. Orlando a plublicat si o fotografie veche care a fost facuta la trei luni dupa accident, in care vedeta pedala pebicicleta cu un suport pentru spate. „Asta sunt eu, cu suportul pentru spate, prin 1998, la vreo trei luni dupa ce am cazut trei etaje si mi-am distrus coloana, scapand ca prin urechile acului de moarte si de paralizie”, a declarat actorul. „Sunt recunoscator in fiecare zi pentru picioarele mele care imi permit sa-mi fortez limitele si sa-mi traiesc viata la maximum (in siguranta de data asta)”, a declarat actorul. Orlando a mai povestit si cum a avut loc accidentul. Vedeta se catara pe un acoperis si burlanul de care se tinea s-a rupt „Pana atunci nu aveam o apreciere justa a vietii si a mortii – ca nu suntem invincibili. Si timp de patru zile am infruntat ideea ca voi trai intr-un carucior cu rotile tot restul vietii. Am trecut prin multe cotloane intunecate in mintea mea. Doctorul imi spusese ca nu stia sigur cat de severa a fost afectarea coloanei vertebrale”, a mai spus acesta. Courteney Cox In luna februarie a anului 2019, Courtney impreuna cu Jennifer Aniston se aflau la bordul unui avion privat, in drum spre Mexic, unde sarbatoreau aniversarea de 50 de ani pe care Jennifer o pregatise. Pilotul a fost nevoit sa efectueze o aterizare fortata in acea zi. „Nu mi-e teama deloc de zbor, tata a fost pilot, dar chiar mi-a fost frica fiindca atunci cand am decolat am auzit un zgomot foarte puternic. M-am gandit ca a fost unul dintre cauciucuri si ar trebui verificat”, a povestit Cox pentru Extra. „De fapt, nu mai era niciun cauciuc. Din fericire, erau doua pe fiecare parte si doua in fata. Trebuie sa spun ca eram de patru ore in aer si ma gandeam cum o sa fie cand o sa aterizam. A fost o aterizare lina”, a mentionat Courteney. Josh Duhamel Josh a declarat ca la „The Tonight Show with Jimmy Fallon” aproape a murit in timp ce se afla in Republica Dominicana. In timp ce filma de pe o stanca, valurile agitate ale oceanului l-a izbit puternic si a fost la un pas sa il traga in adancuri. Din fericire a fost salvat de un strat de corali care l-au infasurat si valul a trecut peste el. Zac Efron Zac Efron a povestit ce a patit intr-o dimineata cand se afla la Londra cu Hugh Jackman. „Pedalam cu el prin Londra, dar nu fac asta in fiecare dimineata in trafic, asa ca s-a dovedit destul de periculos. L-am urmat pe Hugh printre niste masini si dintr-odata a aparut in fata mea un autobuz etajat. Am apasat tare franele, am cazut in fata rotii din fata si am vazut moartea cu ochii.” a spus actorul.

Anumite vedete ai vazut moartea cu ochii, acestea au povestit cu lux de amanunte intamplarile tragice prin care au trecut. Toate aceste aspecte demonstreaza cat de fragile si cat de pretioasa este viata.

Iata care sunt vedetele care s-au aflat la un pas de moarte

Orlando Bloom

Actorul si-a amintit despre o cazatura ingrozitoare care a avut loc in anul 1998 si care a fost cat pe ce sa il lase paralizat. Orlando a plublicat si o fotografie veche care a fost facuta la trei luni dupa accident, in care vedeta pedala pebicicleta cu un suport pentru spate.

„Asta sunt eu, cu suportul pentru spate, prin 1998, la vreo trei luni dupa ce am cazut trei etaje si mi-am distrus coloana, scapand ca prin urechile acului de moarte si de paralizie”, a declarat actorul. „Sunt recunoscator in fiecare zi pentru picioarele mele care imi permit sa-mi fortez limitele si sa-mi traiesc viata la maximum (in siguranta de data asta)”,  a declarat actorul.

Orlando a mai povestit si cum a avut loc accidentul. Vedeta se catara pe un acoperis si burlanul de care se tinea s-a rupt „Pana atunci nu aveam o apreciere justa a vietii si a mortii – ca nu suntem invincibili. Si timp de patru zile am infruntat ideea ca voi trai intr-un carucior cu rotile tot restul vietii. Am trecut prin multe cotloane intunecate in mintea mea. Doctorul imi spusese ca nu stia sigur cat de severa a fost afectarea coloanei vertebrale”,  a mai spus acesta.

Courteney Cox

In luna februarie a anului 2019, Courtney impreuna cu Jennifer Aniston se aflau la bordul unui avion privat, in drum spre Mexic, unde sarbatoreau aniversarea de 50 de ani pe care Jennifer o pregatise.  Pilotul a fost nevoit sa efectueze o aterizare fortata in acea zi.

„Nu mi-e teama deloc de zbor, tata a fost pilot, dar chiar mi-a fost frica fiindca atunci cand am decolat am auzit un zgomot foarte puternic. M-am gandit ca a fost unul dintre cauciucuri si ar trebui verificat”, a povestit Cox pentru Extra. „De fapt, nu mai era niciun cauciuc. Din fericire, erau doua pe fiecare parte si doua in fata. Trebuie sa spun ca eram de patru ore in aer si ma gandeam cum o sa fie cand o sa aterizam. A fost o aterizare lina”, a mentionat Courteney.

Josh Duhamel

Josh a declarat ca  la „The Tonight Show with Jimmy Fallon” aproape a murit in timp ce se afla in Republica Dominicana. In timp ce filma de pe o stanca, valurile agitate ale oceanului l-a izbit puternic si a fost la un pas sa il traga in adancuri. Din fericire a fost salvat de un strat de corali care l-au infasurat si valul a trecut peste el.

Zac Efron

Zac Efron a povestit ce a patit intr-o dimineata cand se afla la Londra cu Hugh Jackman. „Pedalam cu el prin Londra, dar nu fac asta in fiecare dimineata in trafic, asa ca s-a dovedit destul de periculos. L-am urmat pe Hugh printre niste masini si dintr-odata a aparut in fata mea un autobuz etajat. Am apasat tare franele, am cazut in fata rotii din fata si am vazut moartea cu ochii.” a spus actorul.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *