Iata care sunt vedetele care au ales sa ramana singure

Iata care sunt vedetele care au ales sa ramana singure

In lumea showbiz-ului, presiunea de a avea o relatie sau de a se casatori poate fi extrem de mare. Cu toate astea, vedetele mentionate mai jos au ales sa ramana singure si sa se concentreze pe cariera lor si pe alte aspecte ale vietii lor personale.

Vedetele care au ales sa ramana singure

Oprah Winfrey – una dintre cele mai influente vedete din lume, Oprah a decis sa ramana singura dupa o relatie lunga si complicata cu Stedman Graham. Ea a spus ca prefera sa isi traiasca viata asa cum ii place si sa nu se simta obligata sa se potriveasca intr-un anumit tipar.

Diane Keaton – Actrita cunoscuta pentru rolurile ei in filme precum „Annie Hall” si „Something’s Gotta Give” a fost implicata in cateva relatii de-a lungul anilor, dar nu a fost niciodata casatorita. Ea a spus ca nu se simte neaparat incompleta fara un partener si ca este multumita sa fie singura.

Marisa Tomei – Actrita cunoscuta pentru rolurile ei in filme precum „My Cousin Vinny” si „The Wrestler” a spus ca nu a fost niciodata casatorita si ca nu vede asta ca fiind un obiectiv de viata. Ea a spus ca este fericita sa se concentreze pe cariera ei si sa-si petreaca timpul cu familia si prietenii.

Rashida Jones – Actrita si scenarista cunoscuta pentru rolurile ei in „The Office” si „Parks and Recreation” nu a fost niciodata casatorita. Ea a spus ca este foarte fericita sa fie singura si sa se concentreze pe munca ei si pe alte pasiuni.

Mindy Kaling – actrita si producatoarea a decis sa ramana singura dupa o serie de relatii care nu au fost satisfacatoare pentru ea. Ea a spus ca prefera sa isi concentreze energia pe cariera ei si pe cresterea personala.

Lorde – Cantareata cunoscuta pentru hit-ul „Royals” a spus ca nu a fost niciodata intr-o relatie si ca nu se simte neaparat incompleta fara un partener. Ea a spus ca este fericita sa-si petreaca timpul cu prietenii si sa se concentreze pe muzica ei.

Jennifer Aniston – actrita americana, cunoscuta pentru rolul sau in serialul „Prietenii tai”, a fost implicata in mai multe relatii publice notabile in trecut, dar a declarat ca nu are nevoie de un partener pentru a fi fericita. Ea a spus ca este fericita sa petreaca timpul cu prietenii si familia ei, si ca este multumita cu viata ei asa cum este acum.

Emma Watson – actrita britanica, cunoscuta pentru rolul ei ca Hermione Granger in seria de filme Harry Potter, a vorbit deschis despre faptul ca este fericita sa fie singura si ca nu are nevoie de un partener pentru a fi completa. Ea considera ca relatiile nu ar trebui sa fie o prioritate si ca ar trebui sa se concentreze mai degraba pe propriile lor aspiratii si pasiuni.

 

Acestea sunt doar cateva exemple de vedete care au ales sa ramana singure si sa-si concentreze atentia pe alte aspecte ale vietii lor. Intr-o lume in care presiunea de a avea o relatie este atat de mare, este e-a dreptul admirabil sa vezi oameni care sunt fericiti si impliniti fara un partener.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *