Iata care sunt superstitiile Ralucai Badulescu

Raluca Badulescu se numara printre vedetele cu cele mai ciudate superstitii. Aceasta nu se atinge de doua produse fara de care foarte multi oameni nu ar putea trai, mai exact ceasul si portofelul.

  Iata ce o sperie atat de tare pe Raluca Badescu

Vedeta este una dintre cele mai superstitioase persoane din showbiz. Aceasta nu se intoarce din drum chiar daca a uitat ceva important acasa, nu trece pe sub scara iar daca o pisica neagra ii taie calea face intotdeauana trei pasi inapoi.

„Am o vârstă, poate cei tineri râd de superstițiile astea pentru că le consideră băbistice, dar în fine…” a transmis Raluca.

Poate ce de cele mentionate mai sus mai tin cont si anumite persoane dar ceea ce urmeaza este cu adevarat socant. Raluca Badulescu si-a impus inca din copilarie aceste doua reguli si nu se abate de la ele sub nicio forma.

„Nu port niciodată ceas. Nici măcar dacă mă roagă cineva să îl păstrez pentru un minut, nu îl păstrez. Mi se pare că îmi aduce ghinion dacă am ceas. Și niciodată nu am portofel. Ceas și portofel nu am avut și nici nu o să am vreodată. Sunt sigură că voi fi săracă dacă voi avea ceas sau portofel. Iau carduri sau înghesui banii în geantă, după posibilități”, a declarat aceasta.

Celebra blondina a ajuns la aceste concluzii acum mult timp dupa o serie de intamplari bizare prin care a trebuit sa treaca.

“Acum mulți ani, la mare, dacă mă ruga cineva să îi păstrez ceasul câteva minute, cât intra în apă, se întâmpla ceva. Asta era în copilărie. Am tras concluzia că dacă port ceas sau dacă  port portofel, nu îmi va merge bine”,  a mai transmis vedeta TV. Acceseaza https://ghimpele.ro/divertisment/ pentru a afla mai multe despre acest subiect dar si multe altele la fel de captivante.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *