Gina Pistol vorbeste despre viata de mama

Gina Pistol vorbeste despre viata de mama

Gina Pistol si Smiley au devenit parinti de curand iar cei doi traiesc cea mai frumoasa experienta a vietii lor. Micuta lor Josephine Ana Maria le-a adus multa fericire si implinire in suflet.  Bineinteles ca Gina a povestit ca exista clipe si mai putin placute si a ales sa discute deschis despre toate aceste clipe.

   Gina vorbeste sincer despre viata de mama

Vedeta a ales sa isi exprime liber trairile pentru a nu lasa impresia urmaritoarelor ei ca viata de mama este perfecta. “Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu. Pentru mine, cel puțin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, n-am de gând să fac asta. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice.” a spus Gina.

In primele 9 luni de sarcina vedeta s-a documentat cu privire la aceasta noua etapa din viata ei, dar atunci cand a intrat in casa si-a dat seama ca a uitat totul „Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Cu siguranță pentru tine poate o să fie mai ușor sau o să treci cu bine peste primele săptămâni. Eu o spun din punctul meu de vedere. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, dar puține vorbesc despre asta. Na, o spun eu. Pentru mine a fost greu. Furtuna aia hormonală care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să-i alini suferința și să nu mai plângă. Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic.” a mai spus Gina.

Bineinteles ca Gina are parte de ajutor din partea partenerului ei, Smiley despre care a declarat ca se descurca foarte bine si ca reuseste sa ramana calm in orice situatie „Dar, oricum, mare noroc am cu Andrei. Îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpușoi.” a mai spus acesta.

Vedeta a primit critice din partea fanilor ca se plange prea mult dupa ce a devenit mama din aceasta cauza a tinut sa discute despre ceea ce a intampinat „A, și legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu așa imperfectă ca mine, să-mi lase un mesaj și să-mi spună: „Am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil?”. Pentru cele care gândesc așa, vă spun atât: „Mai scutiți-mă.” Pentru fiica mea, o să fac tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră.” a mai declarat Gina.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *