Găzduire web de la Cyber Folks – pentru site-uri care zburdă

6578716

O prezenţă online solidă a devenit în prezent unul dintre cele mai importante aspecte ce trebuie implementate de către antreprenori, bloggeri sau influenceri, fiind cea mai bună metodă prin care aceştia îşi pot promova ideile şi produsele, dar mai ales să păstreze o legătură strânsă cu utilizatorii şi clienţii.

Ştiţi că un site mai rapid este mai bine văzut de Google şi utilizatori decât unul pe care simţi că navighezi “ca un melc”? Asta înseamnă că rişti să pierzi o poziţie bună în Google, să pierzi clienţi şi comenzi, doar pentru că viteza site-ului nu te ajută. Prin urmare, nu-i aşa că merită să faceţi orice ca site-ul dvs. să zburde sub click-urile userilor şi verificările botilor Google? Sigur că da.

Pentru a beneficia de oportunităţile financiare oferite de un site, va fi necesar în primul rând să apelaţi la un serviciu de găzduire web, iar unul dintre cei mai apreciaţi jucători de pe piaţa de profil care pune accent pe viteza site-ului este cyber_Folks. Această firmă oferă o mulţime de avantaje clienţilor care doresc un serviciu de web hosting, de la viteze superioare şi securitate sporită, până la suport tehnic excelent. Cyber Folks oferă hosting pentru website-uri mici sau mări, fiind soluţia perfectă atât pentru afacerile la început de drum, cât şi pentru site-urile cu tradiţie şi vechime pe piaţă.

De ce avantaje te poţi bucura dacă alegi găzduire web la cyber_Folks?

  1. O viteză incredibilă de încărcare

Unul dintre cele mai importante aspecte ce diferenţiază un site ineficient de unul performant este viteza de încărcare. Mulţi utilizatori renunţă să mai intre pe o pagină web dacă aceasta nu se încarcă rapid, fiind o problemă critică ce vă poate pune în pericol activitatea. Din fericire, serviciul de găzduire web de la cyber_Folks asigură o performanţă incredibilă datorită stocării pe SSD-uri de ultima generaţie, cât şi datorită sistemelor integrate care oferă o viteză constantă şi superioară.

  1. Un suport de neegalat

Ce poate fi mai neplăcut şi frustrant decât să nu primeşti la timp un răspuns care îţi poate încetini comenzile venite pe site, de exemplu? Atunci când există întrebări despre serviciul de web hosting sau sunt întâmpinate probleme ce ţin de gestionarea site-ului, suportul telefonic, cât şi prin e-mail oferit de cyber_Folks vă va permite să vă bucuraţi de un răspuns rapid şi o rezolvare eficientă a oricărei dificultăţi întâlnite.

  1. Securitate sporită

Siguranţa în mediul online este importantă nu doar pentru utilizatori, ci şi pentru cei care deţin un site web. Ţinând cont de acest lucru, atunci când contractaţi serviciul de găzduire web, veţi fi întotdeauna protejat de cea mai bună soluţie de securitate Imunify360 şi în funcţie de pachetul ales, veţi beneficia şi de SSL comercial, ceea ce înseamnă că puteţi face faţă eventualelor atacuri rău intenţionate.

  1. Un număr incredibil de adrese de mail şi domenii

Odată cu creşterea activităţii gestionate, cel mai probabil veţi avea nevoie de un număr tot mai mare de adrese de mail şi de domenii, de aceea cel mai popular pachet de la cyber_Folks oferă un număr nelimitat pentru acestea, fiind soluţia ideală atunci când preconizaţi că site-ul va avea o evoluţie pozitivă pe termen scurt, mediu sau lung.

  1. Site-ul va fi lansat în doar 60 de secunde

Aveţi o idee de afacere pe care vreţi să o lansaţi rapid? Sau poate vreţi un site web „ieri”. Cei de la CyberFolks subliniază că acum puteţi avea site-ul lansat în doar 1 minut. Acest lucru este posibil cu ajutorul aplicaţiei Softaculous care pune pe acceleraţie procesul de instalare a site-urilor. Aplicaţia se foloseşte foarte simplu şi este intuitivă – nu aveţi nevoie de experienţă sau cunoştinţe IT sofisticate.

Indiferent că alegeţi hosting pentru website-uri mici sau mări, instalarea celor mai populare aplicaţii se va realiza incredibil de rapid.

O prezenţă online adecvată este cel mai important lucru pe care trebuie să îl realizaţi pentru a vă putea bucura de o mulţime de oportunităţi de dezvoltare. Cu ajutorul unui serviciu de web hosting oferit de cyber_Folks veţi reuşi în cel mai scurt timp să implementaţi diferite strategii de promovare, dar şi să oferiţi clienţilor informaţii relevante, aceasta fiind cea mai bună soluţie pentru a vă creşte activitatea într-un mod armonios şi consistent.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *