Fotografierea bebelusului – arta de a imortaliza fiecare moment special

Fotografierea bebelusului – arta de a imortaliza fiecare moment specialOdata cu venirea de la spital incepe o perioada aglomerata pentru orice mamica, perioada in care trebuie sa ai grija de bebelus, de treburile casnice si poate de celalalt/ceilalti copii.

Inainte ca timpul sa-ti para ca trece intr-o clipa, nu uita sa planifici o sesiune foto cu bebelusul tau. Copiii cresc foarte repede, trasaturile se schimba de la o saptamana la alta si primele zile trebuie imortalizate cat de repede.

A face fotografii copilului nu trebuie sa fie neaparat o stiinta, asa ca nu trebuie sa aveti emotii cu privire la calitatea pozelor. Secretul este sa faceti cat mai multe poze, asa fac chiar si fotografii profesionisti, iar dupa aceea se face o selectie a celor mai bune poze.

Acelasi lucru ar trebui sa-l faceti si voi. Cantitatea este mai importanta decat sa stati sa potriviti fiecare cadru inainte sa faceti o poza. Stergeti de pe camera pozele care nu au iesit bine astfel incat sa aveti spatiu pentru alte poze.

Practica va face ca pozele sa va iasa din ce in ce mai bine in mod natural fara prea mult efort. Cel mai important este sa captati in poze cat mai multe momente. O camera foto mare poate face pozele la o calitate superioara, dar o camera foto practica, micuta va va fi mult mai utila in momentul in care aveti in grija un bebelus si trebuie sa faca parte din bagajul vostru pentru plimbarea zilnica.

De exemplu, la competitiile sportive fotografii folosesc camere cu care pot face multe poze pe minut pentru a reusi sa capteze sute de poze rapid. Dintre toate aceste poze, le selecteaza pe cele mai bune. Ar trebui sa procedati la fel. Daca veti rata poza cu zambetul de reclama al bebelusului vostru, cu siguranta va aparea la un moment dat in zecile de poze realizate.

Pentru ocazii deosebite puteti apela la fotografi profesionisti – botezuri, aniversari, petrecerea de 1 an etc. Echipamentul lor este profesionist, iar abilitatile lor sunt pe masura anilor de experienta. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor pozele realizate de voi sunt superioare tocmai pentru ca sunteti acolo in momentele magice. Fiti pregatiti cu camerele si nu ratati niciun moment inedit.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *