Filmele mult asteptate ale anului 2020

Filmele mult asteptate ale anului 2020

  Filmele mult asteptate ale anului 2020

Anul 2020 vine cu foarte multe filme noi si interesante. Pasionatii de film asteapta cu sufletul la gura aparitia foarte multor filme in cinematografe.

   Acestea sunt cele mai asteptate filme ale acestui an

Ghostbusters

Ghostbusters urmeaza sa fie lansat pe data de 10 iulie 2020. Este un film care a starnit foarte multe controverse de aceea il asteptam cu sufletul la gura. Prima parte a acestui film a fost de-a dreptul fascinanta.

Top Gun 2

In mod sigur nu te asteptai ca acest film sa aiba o continuare. Dupa 34 de ani, Top Gun reuseste sa revina in atentia publicului cu o noua misiune. Il vom revedea pe Tom Cruise si pe Val Kilmer  in noi aventuri.

Wonder Woman

Wonder Woman urmeaza sa apara in cinematografele noastre pe data de 5 iunie 2020. Desi filmarile acestui film s-au terminat in anul 2018 ne vom putea bucura de el abia in cursul acestui an. Este un film pe care il asteptam cu nerabdare mai ales ca povestea va lua o intorsura interesanta.

Avatar 2

Avatar 2 este filmul pe care cu totii ardem de nerabdare sa il vedem. Data de lansare a acestui film este 18 decembrie 2020. Inca de la prima lansare Avatar s-a bucurat de un real succes. Oamenii isi doresc sa vada aceasta noua parte a filmului care a depasit Titanicul.

Fast and Furious 9

Va aparea in mai 2020. Pe langa personajele cu care deja ne-am obisnuit vor mai aparea alte doua personaje, si anume: Charlize Theron si Cardi B. In mod sigur ne asteapta alte cateva minute bune de masini, fete frumoase si baieti cu muschi. Succesul acestui film este unul garantat mai ales ca il asteptam cu sufletul la gura.

Scoob

Este o animatie americana in care ne sunt prezentate aveturile lui Scooby- Doo. In acest film minunat vom afla cum Scooby- Doo ii intalneste pe Daphne, Shaggy si Velma. Acceseaza http://www.presainblugi.com/category/muzica/ pentru mai multe informatii.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *