Filme impresionante bazate pe povesti reale de viata

Filme impresionante bazate pe povesti reale de viata

Foarte multe filme pe care le urmarim cu mult entuziasm au la baza povesti reale de viata. Filmele sunt cu mult mai fascinante atunci cand au la baza o poveste adevarata, captivanta. Oamenii urmaresc cu sufletul la gura toate aceste povesti si raman de-a dreptul impresionati sa descopere ca toate evenimentele au avut loc in viata reala.

   Iata care sunt filmele care au la baza povesti reale de viata

22 July (2018)

Este un film care analizeaza un atac terorist din Norvegia. Acest atac a avut loc pe data de 22 iulie 2011 atunci cand extremistul de dreapta Andres Behring Breivik a ucis 70 de tineri care au participat la o tabara a Partidului Laburist pe Insula Utoyo. Mai exact, in acest film este vorba despre supravietuitorii atacului din sistemul politic din Norvegia.

The Most Hated Woman In America (2017)

The Most Hated Woman In America este povestea reala dintre ascensiunea si decesul activistei si fondatoarei organizatiei American Atheist, Madelyn Murray O`Hair. Aceasta a ocupat functia de presedinta a organizatiei de 23 de ani. A devenit cunoscuta in urma unui proces din anii 60 care a ajuns pana la Curtea Suprema si in urma caruia s-a ajuns la concluzia ca rugaciunile in scoli sunt ilegale.

First They Killed My Father (2017)

Este un film regizat de Angelina Jolie. Pelicula este bazata pe memoriile lui Loung Ung, o activista pentru drepturile omului care a fost nascuta in Cambodgia. Aceasta vorbeste despre copilaria si despre dificultatile pe care familia ei le-a intampinat. Tatal ei, un fost ofiter a fost ucis si familia ei a fost nevoita sa lupte pentru a putea supravietui.

Kiss and Cry (2017)

Kiss and Cry este o drama romantica care este bazata pe povestea patinatoarei canadiene Carley Allison. Aceasta are varsta de 18 ani si este nevoita sa se lupte cu o forma rara de cancer.

Seven Years in Tibet (1997)

Seven Years in Tibet eset povestea reala a alpinistului austriac Heeinrich Herrer care este interpretat de Brad Pitt si care ajunge impreuna cu Peter Aufscnaiter in varful Nanga Parbat, un oras sfant. Cei doi abia scapasera din inchisoare. Heinrich se imprieteneste cu Dalai Lama si incepe sa preia din invataturile lui.

Catch Me If You Can (2002)

Acest film este povestea reala a lui Frank Abagnale Jr care reuseste sa obtine cu succes cecuri in valoare de milioane de dolari in calitate de pilot, doctor dar si de procuror. Desi un agent FBI este pe urmele lui, Frank nu se lasa prins atat de usor.

Brain on Fire (2016)

Brain on Fire este povestea adevarata a lui Susannah Chalan, o reportera de la New York Post care sufera de o boala misterioasa fara a avea parte de mai multe explicatii. Un medic reuseste sa ii gaseasca diagnosticul si ii spune ca sufera de o tulburare autoimuna care este extrem de rara. In film vom vedea experienta acesteia cu primele simptome, diagnostic dar si cu descoperirea a ceea ce a determinat aparitia acestei boli atat de severe.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *