Dragos Bucur si Mihai Bobonete sunt noi jurati la Romanii au talent

Dragos Bucur si Mihai Bobonete sunt noi jurati la Romanii au talent

Dragos Bucur si Mihai Bobonete se vor alatura echipei “ Romanii au talent”. Atat actorul din “ Las Fierbinti” cat si prezentatorul de la “ Visuri la cheie” sunt pregatiti sa descopere noi talente in aceasta emisiune.

Cine a plecat de la masa juriului “ Romanii au talent”

Ei bine, din celebra emisiune au plecat Florin Calinescu si Alexandra Dinu. Florin Calinescu si-a anuntat plecarea de la Pro TV in luna iulie atunci cand au aparut primele zvonuri ca Mihai Bobonete ar putea s ail inlocuiasca. Dupa care  au aparut si zvonurile despre Alexandru Dinu si despre inlocuitorul acesteia este Dragos Bucur.

Filmarile pentru sezonul 12 au inceput recent iar show-ul va fi difuzat anul viitor. Atat Mihai Bobonete cat si Dragos Bucur s-au alaturat indragitului show si vor cauta talente alaturi de Andra si Andi Moisescu.

Mihai Bobonete a declarat ca este fanul acestui show inca de la primul sezon. „Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, s declarat Mihai Bobonete.

Dragos Bucur este convins ca va gasi romani talentati in acest show. „Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă!

E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo”, a spus Dragos Bucur.

Mihai Bobonete nu au confirmat zvonurile cum ca i-ar lua locul lui Florin Calinescu dar nici nu a confirmat acum cateva luni atunci cand inca nu se stia exact daca va fi jurat in celebra emisiune sau nu „Eu nu pot să am o părere despre un lucru pe care nu-l cunosc. Eu n-am fost informat în niciun fel. Mădălina, agentul meu, nu mi-a spus că a început vreo discuție cu oamenii care se ocupă de emisiunea ‘Românii au talent’, așa că nu pot să comentez, pentru că în momentul de față abia am venit din vacanță.

Regimul de filmare la proiectele astea în televiziune nu este unul care să se compare cu regimul de filmare de la ‘Las Fierbinți’. ‘Las Fierbinți’-ul durează 8 luni pe ani și este destul de compact.

Aici, la televiziune, filmăm 13 ediții din ‘Pe Bune?!’ în cinci zile și s-a terminat. Și ‘Românii au talent’ are un program destul de complex”, a mai spus Mihai Bobonete.

Din fericire toate aceste zvonuri au fost confirmate iar Dragos Bucur si Mihai Bobonete vor fi prezenti la masa juriului din “ Romanii au talent”.

 

 

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *