Dormiți fără somn cu lenjeria de pat potrivită pentru mâncare și calitate

10 Dormiți fără somn cu lenjeria de pat potrivită pentru mâncare și calitate

Dieta ta îți afectează calitatea vieții în multe feluri. Știați că unele alimente conțin substanțe care cresc oboseala? Ei bine, deja știți! Care sunt aceste alimente – vă vom oferi secretul cu bucurie. Uneori, corpul trebuie să scape de substanțe inutile, iar acesta este un efort real. Mai exact, oboseala care provoacă somnul. Unele alimente conțin aminoacizi care joacă un rol extrem de important în producția de melatonină. Cunoscut și sub denumirea de „hormon al somnului”.

Ce ne face să ne simțim obosiți?

Fiecare dintre noi ne-am întrebat de ce i-a ajuns oboseala. Există un anumit hormon care este responsabil de acest lucru – melatonina. Este produs în principal în partea întunecată a zilei. Seara observăm automat senzația de oboseală și asta ne duce la culcare. Cu toate acestea, producția sa necesită un alt hormon – serotonina. Totuși, la baza tuturor este dieta ta. Aceste lucruri joacă un rol crucial în somnul tău.

Apropo, deși serotonina se găsește în multe alimente precumbananele, avocado și roșiile, nu ajută prea mult la somn. Melatonina este produsă în creier. Cu toate acestea, serotonina nu este capabilă să traverseze bariera hematoencefalică. Concluzia este că nici măcar găsit în mâncarea noastră nu are niciun efect asupra oboselii. Și această linie de gândire … Opriți luminile și mergeți direct la culcare!

Schimbați mediul, nu mâncarea!

Uneori știm cât de dificil este să urmezi o dietă. Ați reușit să săriți – oboseală, lipsa somnului și o grămadă de alte lucruri. Vom găsi o soluție care să fie un compromis. Ați început o schimbare în dieta dvs., dar faceți alta – în mediul în care vă aflați. Înlocuiți vechiul set și pariați pe lenjerie de pat de calitate. Lenjeria de pat are un mod de a vă influența percepțiile. El te invită la culcare și acolo te răsfeți într-un somn fericit. Și gândiți-vă la asta … Ce este mai bine decât un pui de somn bun după o zi lungă de muncă. Uitați de melatonină și serotonină și scufundați-vă în lenjeria de pat de calitate, care aduce prospețime acasă. Dar nu numai acolo, ci și în mintea ta. Totul este atât de ușor, atâta timp cât știi ce să faci. Lenjeria de pat de calitate este întotdeauna o soluție bună, deoarece nu trebuie să schimbi nimic în regimul tău. Veți face doar mici ajustări la interior, ceea ce vă va plăcea cu siguranță partenerul. Nopțile vor fi mai lungi și senzația plăcută mult mai bună.

Sursă: spalno-belyo.com

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *