Discursul emotionant rostit de Halle Berry la Premiile Critics Choice

Discursul emotionant rostit de Halle Berry la Premiile Critics Choice

Halle Berry a avut un discurs emotionant la Premiile Critics Choice, aceasta a cerut femeilor sa spuna povestile altor femei.

Vedeta si-a inceput discursul explicand in detaliu care a fost rolul ei din productia Netflix “ Bruised”.  Halle si-a asumat postura de regizoare si a reusit sa adapteze adapteze filmul pentru a transmite mesajul dorit.

Care a fost discursul tinut de Halle Berry

„Povestile pot creste constientizarea noastra si ne pot ajuta sa gandim dincolo de noi si de circumstantele noastre individuale”, a spus Halle Berry. „Am inteles ca avem nevoie sa privim realitatea altora – oricat de inconfortabil ar fi pentru noi – ca sa incetam sa mai judecam si sa aratam cu degetul si mai degraba pentru a gasi compasiune si empatie pentru ceilalti”,  a mai adaugat aceasta.

„Am lucrat in aceasta industrie timp de 30 de ani si obisnuiam sa cred ca daca as fi jucat rolul unui barbat alb, atunci as fi castigat. Dar stiti ce, stiti de ce n-a mers? Fiindca, daca nu stiati, nu sunt un barbat alb”,  a mai spus vedeta. „Asadar, pentru ca aceste roluri sa iasa bine, trebuie sa se schimbe substantial. Ar trebui scrise cu adevarul aventurii mele, in toata splendoarea si toata durerea ei. De aceea sunt foarte recunoascatoare sa stau aici si sa traiesc acest moment cand femeile se ridica si ne spunem povestile” a continuat actrita.

Halle Berry a tinut sa faca un indemn pentru femeile din toata lumea

„Ne vom folosi inteligenta emotionala si vom spune povesti care nu se potrivesc notiunilor preconcepute. Vom spune povesti care ne vad pe deplin in toate dimensiunile si contradictiile noastre. Pentru ca suntem increzatoare si pentru ca ne temem. Suntem vulnerabile si suntem puternice…”,  a spus vedeta.

Mai mult de atat, actrita si-a incheiat discursul cu un indemna care a fost adresat tuturor femeilor „Daca ne negam complexitatea, atunci ne negam umanitatea. Nu vom fi mereu dragute si nu vom fi mereu perfecte, dar vom fi mereu oneste si sincere – oricat de inconfortabil v-ar face sa va simtiti. Acestea sunt povesti pe care trebuie sa luptam sa le spunem si sunt povestile pe care lumea trebuie sa le vada. Asa ca, pentru fiecare fetita care se simte nevazuta si neauzita, acesta este modul nostru de a-ti spune: te iubim si te vedem si meriti fiecare lucru bun din lumea asta.” a incheiat vedeta.

Lady Gaga a fost emotionata de discursul oferit de Halle Berry

Lady Gaga a urmarit cu ochii in lacrimi discursul lui Halle Berry.  Vedeta a mai avut o astfel de reactive cu o luna in urma atunci cand a plans si cand a imbratisat-o pe legendara actrita britanica Helen Mirren, in varsta de 76 de ani la gala premiilor Screen Actors Guild.

Cele doua vedete au stat de vorba in pauza de publicitate o perioada destul de buna de timp iar cantareata americana era foarte emotionata si a izbucnit in plans in timp ce Mirren o imbraisa si ii stergea lacrimile vedetei.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *