Dezvaluiri importante despre relatia perfecta dintre Adelina si Cristi Chivu

Dezvaluiri importante despre relatia perfecta dintre Adelina si Cristi Chivu

Adelina si Cristi Chivu formeaza un cuplu de 14 ani si sunt casatoriti de 13 ani. Acestia au impreuna doua fete, pe Natalia si pe Anastasia. Cu toate ca locuiesc de foarte multi ani in Milano, au reveni in Romania dar pentru o scurta perioada de timp.

  Adelina a vorbit despre despre relatia pe care o are cu sotul ei

Adelina Chivu a mai vorbit si despre cresterea celor doua fetite si despre cum reuseste sa tina la distanta problemele intampinate pe social media. „Cea mică, de exemplu, nici nu ştie unde îşi lasă telefonul şi ei îi place să facă orice altceva. Cea mare, în schimb, e disperată să stea pe telefon. Deci cu ea am avut mult de muncă pe tema asta. Am stat mult de vorbă. Pentru că trebuie să înţeleagă şi riscurile şi ce se poate întâmpla pe viitor dacă postezi ceva nepotrivit.” a spus Adelina.

Acesta a mai povestit si despre viata de familie si despre modul in care se descurca cu sotul ei in rolul de parinti. „Eu le cam fac toate mofturile. El îmi spune că nu e ok să le iau de toate, dar nu mă pot abţine. Pe de altă parte, el lipsind mai mult de acasă, nu prea are cum să fie prea sever cu ele. Deci cumva, eu sunt şi cea mai bună şi cea mai severă ca părinte. Dar în linii mari, el e mai sever legat de a nu le oferi absolut tot ce cer, ca să nu fie răsfăţate, deşi îşi calcă pe suflet des. Iar eu sunt mai severă legat de principii de viaţă, să se transforme în două femei cu principii, educate, acolo sunt eu poliţistul.” a mai spus acesta.

Cu toate ca foarte multe persoane sunt curioase sa afle secretul relatiei celor doi, Adelina sustine ca prietenia a jucat un rol important si ca au o comunicare deschisa.

„Eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele. El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion. Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui eu le ştiu pentru că le vorbeşte cu mine. La început nu era el foarte comunicativ, dar aici pot să-mi asum acest lucru, că l-am făcut să fie foarte comunicativ cu mine. În rest, cu alţii, nu am reuşit să-l fac să fie aşa, dar cu mine este şi asta e bine.” a spus aceasta.

Adelina Chivu a dezvaluit si regula pe care ea si sotul ei o respecta in privinta aniversarilor lor „Noi în fiecare an avem o vacanţă singuri, doar noi doi. Anul trecut, evident nu am reuşit cu pandemia. Am plecat trei săptămâni în Puglia cu fetele şi s-a nimerit să fim acolo de aniversare. Dar de obicei o aniversăm noi doi singuri sau cu prietenii printr-o vacanţă în care mergem fără copii. Ne-am ţinut an de an de regula asta şi mă bucur foarte tare că abia aşteptăm amândoi perioada aia”, a mai spus aceasta.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *