Destinatii de vacanta in 2020

Destinatii de vacanta in 2020

 

Destinatii de vacanta in 2020

Anul 2020 a inceput destul de prost dar cu toate astea romanii sunt inca in contiuare in cautarea unor destinatii de vacanta. Acestia isi doresc sa aiba parte de o vacanta relaxanta in care sa se poata bucura de natura si de liniste.

In acest an  poti avea parte de cateva destinatii accesibile in care vei avea parte de atractii turistice de neuitat.

   Acestea sunt destinatiile pe care nu trebuie sa le ratezi in acest an

Arosa, Elvetia

In Arosa vei gasi primul resort din Elvetia care este incalzit cu ajutorul unei baterii de gheata, mai exact un sistem prin care surplusul de energie care de regula se pierde este utilizat prin aceasta metoda. Ce mai gasesti interesant in aceasta destinatie este ca sunt numeroase hoteluri care au puncte de incarcare pentru masinile electrice dar si un punct gratuit de incarcare in centrul orasului.

Intreaga zona este eco-friendly si vei avea parte de cele mai interesante atractii turistice.

Insulele Bahamas

Este o destinatie tropicala in care vei avea parte de cele mai interesante peisaje.  Foarte multe locuitori din Bahamas sunt preocupati de a reduce poluarea dar si de a pastra in acelasi timp confortul turistilor. Te asigur ca aici vei avea parte de o vacanta de neuitat in care te vei simti ca in paradis. Apa clara si caldura iti vor oferi o vacanta pe cinste.

Catalonia, Spania

Catalonia este o destinatie pentru toate persoanele care isi doresc o vacanta in care sa aiba ce vizita. Toate atractiile turistice de aici sunt interesante si sunt vizitate anual de turisti din toate colturile planetei.

Costa Rica

Costa Rica este o tara cunoscuta pentru exportul de cafea care este primordial. Tot in aceasta tara exista doua statiuni de cercetare stiintifica care se ocupa cu cercetarea si conservarea faunei locale dar in special a broastelor testoase. Parcul national Carara este cunoscut datorita biodiversitatii sale, aici vei gasi diferite specii de reptile precum crocodili, serpi sau soparle, ambibieni, mamiferi dar si specii de pasari acvatice.

Asnen, Suedia

Asnen o destinatie unica, aceste formata din peste 1000 de insule cu pasari si cu specii rare de plante. In plus vei ramane surprins de peisajele cu totul unice la care vei avea acces. Lacul Asnen este cel mai cunoscut din toata Suedia.  Aceasta zona este cunoscuta pentru fauna salbatica de care se bucura.

Maldive

Este o destinatie foarte vizitata in ultimii ani si care se bucura de peisaje de-a dreptul uimitoare. Maldive este alcatuit din 1200 de insule si din 26 de atolii. Este o insula in care poti avea parte de sporturi nautice dar si de conditii splendide pentru o vacanta de vis. Reciful Banan este cea mai populara atractie din Maldive. Este o zona incarcata de recifi de corali, pesteri dar si de stanci frumoase. Aici te vei putea bucura de anumiti pesti exotici dar si de pesti de diferite culori sau forme. Poti face scufundari in aceasta zona si vei putea lua parte pentru cateva momente la minunata lume acvatica.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *