Descopera motivul pentru care Angelina Jolie a divortat de Brad Pitt

Descopera motivul pentru care Angelina Jolie a divortat de Brad Pitt

Angelina Jolie sustine ca despartirea de Brad Pitt era inevitabila. Aceasta ajunsese sa se teama pentru siguranta sa si pentru cea a copiilor.

Angelina a spus ca este devastate dupa cursul oribil al bataliei juridice pentru custodia copiilor dupa divortul pe care vedeta l-a intentat in anul 2016.

Cum a ajuns Angelina Jolie sa intenteze divortul

Angelina Jolie si Brad Pitt formeaza un cuplun din anul 2004, acestia si-au socat fanii atunci cand au anuntat ca divorteaza in anul 2016 invocand  „diferente ireconciliabile”.

Castigarea custodiei copiilor este un adevarat razboi

Dupa cinci ani, cele doua vedete sunt acum divortate legal dar lupta contiuna pentru custodia celor cinci copii monori: Pax  in varsta de 17 ani, Zahara in varsta de 16 ani, Shiloh in varsta de 15 ani si gemenii Vivienne si Knox in varsta de 13 ani. Fiul cel mare Maddox are 20 de ani si nu se mai incadreaza in regulile custodiei.

Angelina a cerut divortul dupa ce a facut o plangere pe care a depus-o la serviciul de protectie sociala din Los Angeles referitoare la abuzul asupra copiilor comis de sotul ei.

Acuzatie pentru care Brad Pitt nu a fost gasit vinovat, viza un incident intre Brad si Maddox care avea in acel moment 15 ani si care s-a petrecut la bordul unui avion privat. La cinci zile dupa acea intamplare, Angelina a deschis procesul de divort. Brad a recunoscut ca a tipat la fiul sau dar a negat ca l-ar fi agresat fizic pe Maddox, pe Angelina sau pe ceilalti copii.

Actrita a declarat ca a facut totul pentru binele copiilor „Ei bine, am avut o experienta in State cu copiii mei, si m-am gandit ca drepturile omului sunt si drepturile copilului”, a spus aceasta.

„Mi-am amintit de drepturile copilului si i-am adunat si le-am zis: ‘Ei bine, asta e pentru atunci cand o sa fiti intr-o situatie asemanatoare si o sa vreti sa va asigurati ca le oferiti sprijin copiilor’. Apoi am descoperit ca SUA nu au ratificat drepturile copilului. Unul dintre modurile care afecteaza copiii este vocea lor in instanta – un copil din Europa are mai multe sanse sa fie ascultat in instanta decat unul din California. Asta spune multe despre aceasta tara”, a continuat vedeta.

Angelina a mai declarat ca nu poate oferi mai multe informatii deoarece procesul este inca in curs. Cu toate astea, vedeta a spus ca s-a temult in timpul mariajului cu Brad Pitt atat pentru ea cat si pentru copii si ca nu a luat usor decizia de a intent divortul. „Nu sunt genul de persoana care ia usor astfel de decizii. Mi-a luat mult sa ajung intr-o pozitie in care am simtit ca trebuie sa ma despart de tatal copiilor mei”, a mentionat Angelina.

Angelina sustine ca a luat decizia corecta pentru copii ei.  Vedeta a lasat sa se inteleaga ca divortul a traumatizat-o iar procesul pentru custodia copiilor este dureros „A fost atat de oribil, incat am realizat ca trebuie sa ai ceva divin ca sa te lupti cu acest sistem. E mult mai complicat de atat. Copilului meu de 17 ani, de exemplu, nu i s-a permis sa vorbeasca in fata instantei.” a mai spus aceasta.

Angelina spera ca treaca cu totii peste acesta etapa

Angelina a declarat ca a cumparat o casa in California pentru ca toti copii ei sa poata locui aproape de tatal lor  „Vreau sa mergem cu totii mai departe, inclusiv tatal lor. Vreau sa ne vindecam si sa ne linistim. Vom fi mereu o familie”,  a spus aceasta.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *