Descopera care sunt cei mai sexi soferi din toate timpurile

Descopera care sunt cei mai sexi soferi din toate timpurile

A fi sofer este o adevarata indeletnicire. Nu toata lumea poate sa conduca cu atentie si sa respecte regulile de circulatie. Ca sa poti conduce cu grija trebuie sa iti insusesti anumite informatii inca din scoala de soferi. Modul in care te pregatesti te va ajuta sa inveti mai simplu tot ce este necesar ca sa poti promova examenul auto. Acceseaza acest site si vei avea acces la toate chestionarele care te pot ajuta sa iti insusesti informatia de care ai nevoie dar pana atunci hai sa facem cunostinta cu cei mai frumosi soferi din lume.

    Cei mai sexi soferi de sex masculin

Sebastian Vettel

Pilotul german este cunoscut pentru performantele sale dar si pentru modul in care arata. Acesta are o avere estimata la 120 de milioane de dolari. Pilotul si-a inceput cariera in anul 1995 iar in anul 2001 a castigat Cupa Monaco Kart Junior. In anul 2016, Sebastian Vettel a devenit cel mai bine platit sofer de F1 din lume, acesta avand un contract anual de 50 de milioane de dolari cu Ferrari.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton are o avere estimata la 285 milioane de dolari. Acesta a castigat sase titluri de la intrarea sa in F1 din 2007. A primit titlul de campion in anul 2008 si cel putin 50 de milioane de dolari din averea sa provin din contracte de avizare cu marci super cunoscute. Acesta mai este recunoscut si pentru modul in care arata dar si pentru legaturile sale cu celebritati precum Neymar, Kardashians sau Justin Bieber.

Jenson Button

Acesta este campion mondial si are o avere estimata la 150 de milioane de dolari. Acesta a inceput sa piloteze la varsta de 8 ani si debutul sau ca sofer de F1 a avut loc in anul 2000. Faimosul pilot este recunoscut pentru modul in care arata dar si pentru performantele sale. S-a gandit sa renunte la cariera in anul 2017 atunci cand tatal sau a decedat “Am încă o opțiune de a pilota într-o cursă anul viitor, dar timpul meu în Formula 1 s-a scurs”, a transmis acesta.

Fernando Alonso

Acesta este cel mai bun pilot spaniol din istorie si are o avere de 240 de milioane de dolari. Este unul dintre cei mai talentati soferi din generatia sa si o mare parte din averea obtinuta se datoreaza contractelor de avizare. La varsta de 24 de ani a devenit cel mai tanar pilot care a castigat Campionatul Mondial. Fernando Alonso mai este recunoscut si pentru modul senzational in care arata.

Michael Schumacher

Michael Schumacher este cel mai cunoscut sofer de F1 din toate timpurile. Pilotul german a castigat de sapte ori Campionatul Mondial de Formula 1 . Acesta si-a inceput cariera in anul 1991 iar in 2014 a suferit un accident server in timp ce schia. In prezent pilotul este in continuare sub atenta observatie a medicilor si nu se stie nimic de starea sa de sanatate.

Pilotii mentionati mai sus s-au facut remarcati pentru modul perfect in care conduc dar si pentru faptul ca sunt incredibil de sexi.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *