Descopera actorii care au facut lucruri surprinzatoare pentru roluri celebre

Descopera actorii care au facut lucruri surprinzatoare pentru roluri celebre

Fiecare actor depune anumite eforturi pentru a se apropia cat mai mult de un personaj.  Unele staruri  au facut lucruri surprinzatoare pentru a intra intr-un anumit rol, putem vorbi despre diete extreme sau de anumite antrenamente specifice.

Iata care sunt starurile care au facut lucruri suprinzatoare pentru rolurile lor

Kate Winslet

Actrita Kate Winslet era o necunoscuta atunci cand l-a urmarit regizorul James Cameron pentru a-l convinge sa o distruie in rolul Rose din Titanic. Aceasta a facut rost de numarul lui de telefon si l-a contactat, vedeta l-a convins doar ca prima optiune a sa a fost actrita Claire Danes.

Angelina Jolie

Angelina Jolie a interpretat-o pe Gia in 1998 si pentru a intra mai bine in pielea personajului actrita a rupt toate legaturile cu prietenii ei si a refuzat sa vorbeasca si cu Jonny Lee Miller, sotul ei din acea perioada.

Natalie Portman

Natalie Portman a avut foarte multe provocari pentru rolul balerinei din Black Swan. S-a antrenat zilnic cu un an inainte de filmari si a urmat o dieta stricta. Iar intr-un interviu  a povestit ca a suferit un incident si ca a avut nevoie de ingrijiri medicale  „Cel mai rău a fost când mi-am dislocat o coastă pe platourile de filmare.”

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher a urmat o dieta specifica pentru a se pregati pentru rolul Steve Jobs din filmul Jobs. Actorul a mancat foarte multe fructe, seminte si nuci si a evitat produsele de origine animal dar cu doua zile inainte de a incepe filmarile a ajuns la spital.

Tom Cruise

Tom Cruise il joaca pe Vincent, un ucigas iscusit in thriller-ul “ Collateral”. Actorul s-a antrenat cu multe arme pentru a fi cat mai convingator acest personaj. Insa a incercat cu cat mai multe ocazii sa treaca neobservat in public. Acesta a iesit deghizat in speranta ca nimeni nu il va observa si acest lucru a dat roade in interpretarea sa din film.

Dwyne “ The Rock” Johnson

In anul 2014 aparea Hecules, mai exact un film cu buget de 100 de milioane de dolari. Actorul a trecut printr-o transformare complexa si a fost nevoit sa se antreneze foarte mult timp de opt luni.

„Am trăit singur şi m-am îndepărtat de toate timp de șase luni în Budapesta în timpul filmărilor. Scopul meu era să mă transform complet în personaj și să intru în rol” a povestit actorul.

Nicolas Cage

Nicolas Cage a insistat sa poarte lentile de contact sis a aiba un machiaj din care sa reiasa un craniu pentru rolul motociclistului cascador in filmul Ghost Rider. Imaginea din film a actorului a fost foarte buna din cazua  efectelor speciale.

Emma Stone

Emma Stone a interpretat-o pe Abigail in drama The Favourite. Actrita a trebuit sa poarte corset dupa o perioada indelungata de timp si s-a resimtit efectele acestuia „În prima lună, nu am putut respira”, a mai spus actrita.

Rooney Mara

Rooney Mara a intrat cat mai bine in pielea personajului sau Lisbeth Salander din drama The Girl with the Dragon Tattoo.  Transformarea actritei a fost una spectaculoasa si remarcabila „Din cauza tatuajelor, a machiajului, a piercing-urilor și a tuturor transformărilor fizice prin care a trecut corpul meu, simțeam mereu că port un costum, chiar dacă eram dezbrăcată”, a declarat Rooney.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *