Delia face dezvaluiri despre relatia cu sotul ei

Delia face dezvaluiri despre relatia cu sotul ei

Pentru prima data, Delia face dezvaluiri despre relatia cu sotul ei. Delia si Razvan Munteanu formeaza un cuplu din anul 2010, atunci cand s-au cunoscut intr-un club de karaoke. In 2012 cei doi s-au casatorit si de atunci formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc.

   Ce a mentionat artista despre casnicia sa

Delia, a vorbit cu sinceritate despre relatia cu sotul ei si a marturisit ca dupa ce au ajuns sa petreaca timp impreuna si-a dat seama ca pot colabora si profesional. Cei doi s-au cunoscut intr-un club din Centrul Vechi din Bucuresti.  „E din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva că atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Noi ne-am cunoscut la Vintage. Ușor ușor am început să-mi dau seama că e extrem de talentat în treaba asta, în diverse lucruri. E și bun manager și în multe direcții. La un moment dat e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu toate lucrurile pe care vrea să le facă.” a spus vedeta.

Aceasta a mentionat ca ea a fost cea care i-a propus partenerului ei sa se implice in activitatea ei profesionala dupa ce a avut parte de anumite experiente care au dezamagit-o. Delia a mai spus ca in sotul ei are foarte mare incredere pe plan profesional.

„Este extrem de exact și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu știe, este incredibil. Simțindu-i potențialul i-am zis: „nu ai vrea să facem treaba asta împreună cumva, pentru că simt că în momentul ăsta nu am încredere în nimeni.” Am avut niște experiențe cu manageri, oameni, echipe care m-au dezamăgit. Era ușor să mă furi. Nu eram doar eu în situația asta.” a declarat aceasta.

„Nu zic că i-am deschis ochii în direcția asta, dar cumva s-au întâmplat lucrurile în momentul în care ne-am întâlnit, am petrecut timp împreună, a văzut de ce mă lovesc, povesteam lucruri de prin concerte și tot eu i-am zis: „hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere.” Suntem o familie. (…) Nu trec zile să nu ne vedem. Nu am călătorit separat niciodată de când suntem împreună”, a mai spus Delia.

Cu toate ca marturisile Deliei au fost sincere nu este un secret pentru nimeni ca Razvan Munteanu  este implicat in mod direct in carierea vedetei „Mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele”, a mai spus artista.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *