De ce trebuie sa tii cont cand cumperi bijuterii pe care sa le oferi cadou de Craciun

Nimic nu pare a fi mai potrivit ca dar de Craciun decat o bijuterie cu pietre pretioase care sa sclipeasca in luminile bradului impodobit. Cel mai bun atribut al bijuteriilor cu pietre pretioase este faptul ca acestea pot fi utilizate pentru a exprima o varietate de sentimente.

De ce trebuie sa tii cont cand cumperi bijuterii pe care sa le oferi cadou de Craciun

Daca vrei sa daruiesti unei persoane speciale o bijuterie in Ajunul Craciunului, trebuie insa sa tii cont de cateva lucruri:

Stabileste un buget si nu te abate de la el!

Bijuteriile cu pietre pretioase variaza destul de mult in ceea ce priveste pretul. La magazinul de bijuterii Valmand, de pilda, poti obtine inele cu diamante la 1000 de lei sau inele cu diamante la 10 000 de lei. Pretul depinde, in cea mai mare parte, de cei 4C ai diamantelor. Desigur, cu cat bijuteria este mai pretioasa, cu atat mai mare va fi impactul asupra destinatarului.

Cerceteaza toate optiunile de pe piata.

Dupa ce stabilesti un buget care sa iti permita sa achizitionezi o bijuterie frumoasa fara a intra in datorii, urmatorul pas este de a cerceta bine piata. Cea mai buna cale este de a cauta bijuterii in magazinele online, deoarece astfel este mult mai usor sa faci comparatii intre produse. In plus, majoritatea magazinelor online fac reduceri de preturi inainte de Craciun, oferindu-le astfel clientilor posibilitatea de a cumpara bijuterii la preturi mai mici decat de obicei. Mai mult decat atat, magazinele de bijuterii online, cum este Valmand, ofera clientilor dreptul sa personalizeze bijuteriile.

Cumpara bijuteria in functie de personalitatea celui care va primi cadoul.

Un lucru important este sa potrivesti bijuteria cu personalitatea purtatorului. De exemplu, bijuteriile simple, cu un design minimalist, sunt mai potrivite femeilor ce adopta stilul clasic si simplu decat femeilor nonconformiste, care adopta un stil mai curajos. In cazul in care bijuteria pe care o vei cumpara este pentru un copil, ai putea opta sa cumperi un pandantiv in forma de om de zapada sau pentru o pereche de cercei in forma de pom de Craciun. Nu trebuie decat sa iti lasi imaginatia sa zburde.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *