De ce te comporti diferit in fata persoanelor necunoscute

De ce te comporti diferit in fata persoanelor necunoscute

De ce te comporti diferit in fata persoanelor necunoscute

Mai stii cand a fost ultima data cand te-ai  prezentat in fata unor persoane necunoscute? In acel moment te comporti la fel cum o faci in fata prietenilor? Se poate sa te simti putin timorata si sa nu vorbesti prea mult. Asta se intampla atunci cand vrei sa faci o impresie mai buna. Chiar daca nu crezi se intampla uneori sa iti pese de ceea ce crede restul lumii chiar daca in sinea ta nu recunosti asta.

  Iata de ce te comporti diferit cu persoanele pe care nu le cunosti

Te simti mai protejata

In fata persoanelor pe care nu le cunosti te simti mai vulnerabila si nu esti pregatita sa fii criticata de cineva necunoscut. Te vei stradui sa dai tot ce ai mai bun din tine si sa scoti in evidenta doar punctele tale forte. Vrei sa dezvalui doar trasaturile pentru care te simti apreciata. Nu este nimic gresit in asta dar cu totii avem defecte si nu trebuie sa iti pese de ceea ce crede o persoana necunoscuta.

Vrei sa iti ascunzi defectele

Cu totii avem lucruri pe care am dori sa le indreptam. Defectele nu ar trebui sa reprezinte o piedica in tot ceea ce faci. Prima impresie nu trebuie sa fie intotdeauna placuta, nu ai de ce sa afisezi calitati pe care nu le detii.  Incercand sa ascunzi partile tale negative nu faci decat sa nu ii permiti persoanei respective sa te cunoasca asa cum esti.

Vrei sa te reinventezi

Iti place ideea de un nou inceput? Foarte bine, intalnirea cu persoane necunoscute este perfecta pentru a te perfectiona si pentru a deveni o persoana mai buna. Este o noua sansa pentru tine si poti profita de ea la maxim. Primele impresii nu se rezuma doar la prezentare ci din contra, trebuie sa ii arati persoanei  pe care abia o cunosti cine esti.

Esti usor intimidata

Poate ca nu iti place sa iti expui viata in fata oricui si aici ai dreptate, dar nu trebuie sa te lasi intimidata de nimeni. Atata timp cat vei fi atenta la ceea ce spui si cat vei vorbi frumos si persoanele din jurul tau trebuie sa faca asta. Nu te lasa intimidata si nu iti arata slabiciunile, mai ales in fata persoanelor necunoscute.

Iti este frica de critici

Vrei sa fii acceptata de toate persoanele din jurul tau? Ei bine, trebuie sa te informez ca asta este imposibil. Nu ai cum sa fii pe placul tuturor si trebuie sa accepti asta. Chiar daca critica este constructiva asta nu inseamna ca trebuie sa o accepti din partea unui necunoscut. Cel mai bine este sa descoperi ce fel de persoana ai in fata ta dupa care trebuie sa alegi strategia pe care sa o aplici.

Ai idei preconcepute

Este perfect natural sa gandesti ca alte persoane cunoscute si-au pus ordine in viata in timp ce tu mai ai multe de oferit. Pana la urma nimeni nu stie unde il duce viata si nu este bine sa te ghidezi dupa anumite idei.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *