De ce majoritatea dietelor eșuează? Scapă de kilogramele în plus într-un mod sustenabil și sănătos

deficit-caloric

Greutatea ideală este un mit social care înseamnă altceva de la o persoană la alta și care a condus la creșterea alarmantă a celor care practică diete stricte din dorința de a slăbi cât mai repede. Din nefericire, această modalitate de a scăpa de kilogramele în plus este una dăunătoare pentru sănătate, având efectele scontate pentru o perioadă de timp.

Află cum te pot ajuta suplimentele pentru slabit si controlul greutatii să ajungi la greutatea pe care ți-o dorești!

De ce dau greș dietele convenționale

Oricine a încercat măcar o dată să urmeze cu strictețe o dietă restrictivă din dorința de a slăbi rapid, fie nu a putut să ducă la bun sfârșit regimul, fie s-a confruntat cu recidiva în momentul în care a revenit la stilul de viață inițial. Aceste situații au loc din cauza faptului că orice dietă care exclude grupe importante de nutrienți din alimentație duce la înfometare și reacții adverse severe din partea organismului, iar în momentul în care restricția a fost îndepărtată, vei mânca mai mult, iar corpul își va crea depozite din ce în ce mai mari de grăsime pentru a se pregăti în cazul în care urmează o nouă perioadă de hrănire necorespunzătoare.

Slăbește sănătos prin metode testate

Atunci când îți dorești să scapi de kilogramele în plus este foarte important să te informezi bine pe subiect și să alegi acele metode care garantează rezultatele dorite într-un mod sustenabil pe termen lung. Deficitul caloric este în prezent cea mai sigură și eficientă modalitate prin care poți să slăbești sănătos, fără să îți agresezi organismul. Ideea principală a acestui mecanism este să consumi mai puțin decât arzi pe parcursul unei zile, ceea ce înseamnă că trebuie să îți ajustezi caloric mesele și să fii cât se poate de activ.

Pentru început, calculează care este totalul de calorii pe care îl consumi într-o zi și redu-l treptat, până reușești să ajungi în deficit, fără ca diferența dintre cât mănânci și cât arzi să fie foarte mare. Pentru a reuși să fii în deficit va fi nevoie să renunți la mâncărurile și băuturile cu mare încărcătură calorică, să aloci mai multă atenție nutrienților din farfurie și să reduci subtil porțiile de mâncare, în timp ce te asiguri că faci suficient sport.

Completează-ți dieta cu suplimente alimentare naturale

Pentru a te asigura că practici deficitul într-un mod sănătos, este recomandat să efectuezi analize atât înainte să începi, cât și periodic după ce ai implementat acest stil de viață, pentru a te asigura că asimilezi toate categoriile importante de nutrienți și că nu există riscul de carențe periculoase. O modalitate excelentă prin care te asiguri că atingi doza zilnică necesară de vitamine și minerale este administrarea de suplimente pentru slăbit sau pentru control al greutății care te ajută să îți hrănești corpul așa cum are nevoie, fără să depășești pragul caloric stabilit.

Plasează o comandă la Go Vita

Atunci când vrei să introduci suplimentele în alimentație este important să te asiguri că locul de unde le achiziționezi este acreditat și să produsele sunt testate înainte să fie expuse la raft. Pentru a evita orice risc și a te bucura de fiecare dată de suplimente sigure și calitative, alege să comanzi de la Go Vita, magazinul tău online de suplimente unde găsești de fiecare dată tot ce ai nevoie să ai grijă de sănătatea ta, în concentrații și formule adaptate.

O alimentație corectă, completată de activitate fizică susținută, te va ajuta să ajungi la greutatea dorită mai repede și mai sigur decât orice dietă!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *