Dana Rogoz si vacantele impreuna cu cei doi copii

Dana Rogoz si vacantele impreuna cu cei doi copii

Dana Rogoz petrece in aceste momente o vacanta de vis alaturi de sotul ei si de cei doi copii in Thailanda. Aceasta a publicat deja foarte multe fotografii. Pe langa peisajele de-a dreptul incantatoare actrita le-a povestit oamenilor si despre cum vede ea aceasta destinatie.

Cand au pornit in vacanta?

Se pare ca Dana Rogoz si familia au pornit spre Thailanda chiar in ziua de Craciun. Prima lor destinatie a fost Bangkok unde au vizitat muzeul Jim Thompson si s-au plimbat pe strazi dupa care actrita impreuna cu frumoasa ei familie au pornit spre Koh Chang.

„Am întâlnit în excursia asta mai mulți călători care se bucurau de faptul că au descoperit o Thailanda cum era cu ani în urmă, mult mai liniștită și cu mult mai puțini turiști. Într-adevăr, e incredibil să găsești plaja goală, un paradis doar pentru tine. Pe de altă parte, am întâlnit în drumul nostru multe restaurante locale și cazări părăsite, afaceri mici complet abandonate, tocmai din cauza acestor ani ai pandemiei. Atât de mulți oameni au fost grav afectați, pe tot globul. E trist când te gândești că mare parte dintre locuitorii acestor insule trăiau exclusiv din turism. Și e și mai trist că pare că nu ne apropiem de final… Sper totuși că peste ani, zonele pe care le-am găsit părăsite acum, să își reia activitatea și să își recapete efervescența de dinainte”,  a povestit Dana Rogoz.

Deoarece a fost in vacanta cu cei doi copii ai ei, Dana a reusit sa pastreze un echilibru in ceea ce priveste programul celor doi copii. Dana Rogoz a marturisit ca ea si sotul ei nu sunt foarte stricti atunci cand vine vorba de programul celor mici. Actrita ador sa colotoreasca si si-a dus copiii in vacante inca de la varste fragede iar Vlad si Lia s-au adaptat foarte repede.

„Lia dormind lângă noi la masă, în timp ce ne luăm prânzul liniștiți, pare să fi fost cea mai iubită imagine a zilei, dintre toate cele postate în stories. Am primit foarte multe mesaje în privat legate de somnul ei, dacă am vreun secret anume, dar adevărul e că și Vlad și ea au dormit oriunde și oricând. Cred că nici nu au avut încotro. Efectiv au fost nevoiți de mici să se adapteze stilului nostru de viață. Așa cum vă povesteam, noi nu am fost niciodată genul de părinți super stricți cu programul lor, să îi culcăm numai la ei în pat, numai cu o anumită pătură sau jucărie, numai într-un anumit fel. Lia, la fel ca Vlad la vârsta ei, adoarme cel mai rapid în cărucior, când vine ora de somn. Apoi facem ușor transferul oriunde, în pat, pe două fotolii, scaune, improvizăm ceva, în funcție de locul în care ne aflăm. Azi a adormit în sistemul de purtare și de acolo am scos-o și am așezat-o pe acest pătuț improvizat, pentru care și doamna de la restaurant m-a ajutat imediat cu niște perne moi suplimentare. Ah, și nu au o problemă cu zgomotele: când dorm, dorm amândoi profund. În concluzie, am avut un prânz în tihnă, am ras 3 feluri de mâncare, în timp ce Lia a dormit continuu, neîntoarsă”, a scris Dana.

 

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *