Cumpara parchetul ideal pentru casa ta de la Adfin

dfgfgh

Podeaua este unul dintre cele mai importante elemente din economia unei camere, atat din punct de vedere practic, cat si estetic De aceasta alegere depinde ce decor final obtii, dar si perioada dupa care va trebui sa reamenajezi incaperea in cauza. In acest sens trebuie sa te asiguri ca optezi pentru variante calitative, durabile, cu un impact estetic ridicat.

Vezi selectia de parchet triplustratificat de la Adfin si descopera cu ce se diferentiaza aceasta categorie de pardoseala de oricare alta.

De ce sa cumperi de la Adfin?

Atunci cand esti in situatia in care trebuie sa achizitionezi piese d atat de mare amploare cum este parchetul se recomanda sa te orientezi catre magazine de specialitate. Adfin este unul dintre cei mai mari furnizori de podele din lume care, de peste 21 de ani isi concentreaza toate eforturile in directia satisfacerii tuturor clientilor. Asa se face ca astazi este in topul celor mai apreciate magazine online de profil, cu mii de solicitari anuale. Daca alegi sa colaborezi cu acest brand, vei avea certitudinea unor avantaje la nivel inalt care vor face diferenta intre un parchet Premium si unul care nu se ridica la masura asteptarilor.

Ai garantia unor produse de cea mai buna calitate

fp6cgXczyegw7bd

De peste 21 de ani, Adfin colaboreaza doar cu producatori de renume mondial din Italia, Germania, Olanda sau Danemarca. Acest lucru se reflecta atat in meticulozitatea cu care sunt alese materialele din compozitia parchetului, dar si in felul in care sunt dispuse, cu maxima atentie la detalii.

Parchetul triplustratificat este o variata superioara de podea si acest lucru se remarca mai ales prin felul in care este realizat. Se incepe cu un strat de contrabalans, urmat de unul de conifere sau placaj multistrat, pentru ca, in final, stratul superior sa fie realizat din lemn de esenta dura precum stejar, nuc, alun sau artar. Toate aceste sunt invelite delicat intr-o haina fina de lac sau ulei care sa ii creasca rezistenta, in timp ce ii confera si un luciu foarte placut.

Primeaza diversitatea de modele si culori

In oferta Adfin vei naviga printre o multitudine de variante estetice, fara sa fii nevoit sa te limitezi la o podea clasica, simpla, in nuanta naturala a lemnului. Tipul de dispunere a lamelelor este cel care da unicitatea modelelor, innobilata de culori multiple, de la variatii de bej si maro, la alb, negru sau chiar variante cu insertii de nuante pastelate.

Ai parte de cea mai avantajoasa oferta de pret

Pentru a cumpara de Adfin nu trebuie decat sa alegi modelul preferat si sa comunici detaliile de livrare. Se va calcula automat pretul, in functie de dimensiunile vizate. Garantam ca fiecare achizitie reprezinta o investitie inteligenta care va performa la cel mai inalt nivel pentru multi ani de utilizare intensiva.

Poti solicita consultanta de achizitie

In cazul in care nu te poti hotari la cel mai potrivit tip de parchet pentru nevoile tale, poti cere parerea unui specialist. Acesta iti va expune toate avantajele fiecaruia dintre cele disponibile si iti va face recomandari cat mai adaptate decorului pe care vrei sa il obtii.

Ai posibilitatea de a beneficia si montaj de specialitate

Daca iti doresti sa fii sigur ca rezultatul final va fi identic cu cel prezentat pe site, la momentul la care plasezi comanda poti bifa includerea serviciilor de montare in oferta. O echipa de specialisti se va deplasa la adresa indicata la momentul livrarii coletului si se va ocupa ca fiecare lamela sa fie pozitionata cu grija in locul indicat, astfel incat modelul final sa fie cat mai aproape de perfectiune.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *