Cum să scapi de împrumuturi? Câteva sfaturi utile …

08 Cum să scapi de împrumuturi Câteva sfaturi utile

Acum este la modă să faci împrumuturi sau împrumuturi rapide în fiecare zi. Unii oameni ajung să trăiască chiar din credit, ceea ce nu este prea indicat. Nu trebuie să vă permiteți să ajungeți la o astfel de situație. Apreciază-ți libertatea de creditare, deoarece în zilele noastre este cea mai insidioasă închisoare în care oamenii intră singuri. Și pentru a ieși complet din această matrice, urmați sfaturile noastre și încercați să scăpați de împrumuturi.

Nu fugi de adevăr

Așadar, începe următoarea lună și următoarele rate ale împrumuturilor vă așteaptă. Începi să te gândești din nou frenetic și să planifici plăți. Stop! Panica nu este necesară, vă va aduce doar și mai mult stres. Acceptați adevărul că aveți obligații pe termen lung. Nu există nicio modalitate ca acest fapt să rămână întâmplător undeva în spatele tău. Rambursarea împrumutului face parte din viața ta, așa că privește-l în ochi și realizează că panica în acest caz nu te va ajuta.

Analizați-vă plățile

Aceasta înseamnă să faceți o listă cu toate împrumuturile dvs. Realizați un tabel pentru a le descrie după tip, termen, sumă și dobândă. Veți observa imediat diferența de dobândă dacă utilizați un card de credit pe care îl aveți cel puțin un împrumut sau rapid. Rețineți toate aceste împrumuturi cu o rată a dobânzii ridicată pe an. Acesta este primul pas pe care îl veți face.

Renegocierea condițiilor de împrumut sau rambursarea anticipată

Adevărata luptă începe aici. Este nevoie de timp pentru a scăpa de împrumuturi, dar dacă îți implementezi bine strategia, vei ajunge la libertatea pe care o cauți. Există mai multe opțiuni pentru renegocierea termenilor. Cea mai bună opțiune este rambursarea anticipată. Puteți elimina împrumuturile mici într-un timp scurt, uitați de ele și eventual le eliminați din listă.

Realizați un buget săptămânal și lunar

Acest buget va include și rambursarea împrumuturilor. Nu subestimați o astfel de bugetare, aceasta va fi doar în avantajul dvs. Cu un astfel de buget, costurile sunt optimizate la nivelul necesar, atâta timp cât vă urmați planul inițial, și anume pentru a scăpa de împrumuturi. Aceasta ar trebui să fie o prioritate pentru bugetul dvs. În acest fel veți putea atinge libertatea prețuită. Amintiți-vă că împrumuturile rapide formează, de asemenea, un istoric al creditelor. Aveți grijă atunci când luați astfel de împrumuturi și trebuie să știți întotdeauna că acestea sunt destinate numai pentru situații de urgență.

Sursă: credite-nebancare.eu

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *