Cum sa iti stergi contul de Facebook

Fiecare dintre noi poate ne-am gandit vreodata cum sa ne stergem contul de Facebook. Nu conteaza neaparat motivul, dar poate intr-o zi ati luat aceasta decizie de a va sterge contul de Facebook.

Cum sa iti stergi contul de Facebook
Cum sa iti stergi contul de Facebook

Vrei sa il stergi sau sa il dezactivezi?

Sunt 2 optiuni pe care sa le luati in calcul: dezactivare sau stergere.

1. Dezactivarea contului Facebook inseamna ca puteti pune contul dvs ca fiind inactiv. Veti disparea complet de pe Facebook, dar cu posiblitatea de a reveni. Pentru dezactivarea contului mergeti la pagina “Security settings” (setari pentru securitate), iar putin mai jos este un link “Deactivate your account” (dezactiveaza contul). Dupa ce ati apasat contul dvs devine inactiv, iar in cazul in care doriti sa reveniti, trebuie doar sa va logati din nou pe Facebook, iar contul se re-activeaza automat.

Aceasta optiune nu sterge nimic din baza de date Facebook ci doar le ascunde si le dezactiveaza temporar, daca doriti stergerea tuturor informatiilor urmati pasii pentru stergere.

2. Stergerea completa a contului de Facebook – inseamna ca toate datele dvs vor fi sterse din bazele de date Facebook, toate pozele postate de dvs si informatiile stocate nu mai pot fi recuperate. Inainte de a sterge complet contul de Facebook asgurati-va ca aveti salvate pozele sau contactele dvs si apoi puteti proceda spre stergere.

Pentru a sterge complet contul de Facebook, logati-va pe Facebook cu userul si parola dvs si apoi mergeti la pagina “Delete my account” – acolo apasati pe butonul de stergere cont, iar contul dvs va fi sters fara posibilitatea de a restaura datele acestuia.

Daca doriti sa vedeti pagina de Facebook a site-ului nostru ne gasi la “La Cafele on Facebook

Daca ti-a placut acest articol apasa LIKE, da SHARE sau COMENTEAZA mai jos!


Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *