Cum sa fi la moda in zilele de astazi

Pentru a fi la moda în zilele de astăzi, nu trebuie sa ai bani, ci doar sa fi inventiv. Înainte, dacă aveai gradul de îmbrăcat la moda, erai un mare domn, pe când acum toată lumea este la moda când se îmbraca iesit din comun. Bărbatii poarta pantaloni si bluze stramte, femeile colanti si haine din blana, o adevărata nebunie după părerea mea.

Cum sa fi la moda in zilele de astazi

Nu stiu cum s-a ajuns la asta, dar este un lucru iesit din comun. Mai nou dacă ne uitam la adolescentii din liceu, vom observa ca nu se mai poarta celebra uniforma, ci mai de graba fetele se îmbraca în fuste foarte scurte, blugi tăiati, iar băietii cu „haine de gay”, ca sa ii spun asa. Înainte, dacă nu purtai uniforma, luai o bătaie de la părinti, după care te mai duceai si la profesor, îti mai dadea si ăla o bătaie. Sa nu mai zic de politistii care erau în fiecare moment pe strada.

Acum este cel mai simplu. Toată lumea intra pe internet, cauta ce vrea, ca de exemplu lenjerie sexy ieftină, o cumpăra cu un super pret, după care se lângă la piscina, ca a cumpărat-o de la nu stiu ce magazin de firma. Nu stiu ce este în mintea acestor adolescenti, dar au o perceptie foarte gresită despre lumea inconjuratoare.

Cauza pricipala este si tehnologia, pentru ca acum toti copiii au un Smartphone, un laptop performant si, de ce nu, o masină. Înainte ne jucam cu papusile de la porumb. Acum intram pe Google Si descarcam de pe torrente jocurile de ferma, cu roboti. Lucrurile care erau înainte în filmele SF, au devenit realitate, spre surprinderea noastra.

Cum poti sa fii la moda ? Foarte simplu. De exemplu dacă vreti sa atrageti privirile colegilor, intrati pe internet si căutati pe un magazin online costume baie noi, de unde le puteti si comanda într-un timp foarte scurt.

Ca sa fi la moda în zilele de acum, nu îti trebuie decât putina inteligenta si imaginatie. Totul se rezuma la lucrurile iesite de comun, prin care sa atragi privirile celor din jur.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *