Cum poti avea parte de o relatie de lunga durata

Cum poti avea parte de o relatie de lunga durata

Relatiile de lunga durata sunt foarte dificile. Ambii parteneri au nevoie sa dea dovada de multa rabdare si multa implicare pentru a putea avea o relatie perfecta. Ca sa poti avea o relatie de lunga durata de succes trebuie sa stii sa comunici si sa faci compromisuri.

Vezi pe aceasta pagina mai multe articole despre relatii si despre sentimente.

     Iata cum poti avea parte de o relatie de lunga durata

Comunicarea este cheia

Atunci cand esti intr-o relatie serioasa si de lunga durata trebuie sa stii cum sa comunici. Nu trebuie sa ai pretentia ca partenerul tau sa iti citeasca gandurile cel mai bine este sa comunici sincer cu acesta. Trebuie sa ii spui limpede ceea ce iti doresti si ce anume te deranjeaza.

Respect

Atunci cand iti respecti partenerul te respecti pe tine. Nu trebuie sa te simti mai superioara decat el, cel mai bine este sa il vezi ca pe egalul tau cu care poti discuta absolut orice.  Puteti sa discutati in detaliu ce inseamna respectul atat pentru tine cat si pentru partenerul tau.

Independenta

Intr-o relatie ambele persoane se dezvolta dar nu simultan. Oamenii nu cresc in acelasi timp si au idealuri si dorinte diferite. In plus este recomandat ca atat tu cat si partenerul tau sa aveti parte de momente de intimitate. Puteti iesi cu prietenii in oras sau puteti urma cursuri diferite. Nu este cazul sa stati mereu unul cu celalalt, la un moment dat v-ati simti sufocati si nu ati mai putea sa cresteti.

Sa nu uiti de tine

Sa uiti de tine si sa nu te mai intereseze modul in care arati este destul de deranjat. Chiar daca esti casatorita de o perioada mare de timp nu trebuie sa nu iti mai pese de modul in care arati. Trebuie sa te aranjezi pentru tine si pentru ca partenerul tau sa te admire si sa existe din nou acea atractie fizica.

Spiritul de echipa

O relatie trebuie sa functioneze precum o echipa. Ai nevoie sa simti ca te poti baza pe omul de langa tine si ca veti lupta impreuna pentru tot ce urmeaza. Daca sunteti o echipa atunci veti reusi sa faceti fata la tot ce va urma.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *