Cum poti avea o casnicie fericita potrivit lui Jeff Bridges

Cum poti avea o casnicie fericita potrivit lui Jeff Bridges

Jeff Bridges a cunoscut-o pe sotia sa atunci cand avea 24 de ani si a fost dragoste la prima vedere. Acesta si sotia lui sunt impreuna de aproape patru decenii iar casnicia lor pare deprinsa din basme. Este o relatie solida in care iubirea si respectul primeaza.

Chiar daca actorul si sotia sa sunt casatoriti de 41 de ani a existat un moment in care actorul era ingrozit de angajament „Nu știu cum este pentru femei sau pentru alți bărbați, dar când eram tânăr și aveam 20 de ani, mă temeam de căsătorie”, a spus Jeff.

Ce spune Jeff Bridges despre dragostea adevarata

Actorul spune ca tot ce a reusit sa reaizeze in aceasta viata a fost alaturi de sotia lui.

„Trăim într-o industrie dificilă pentru relații. Mereu am crezut că soției mele ar trebui să i se recunoască meritele pentru succesele mele, pentru că nu aș fi putut să fac ceea ce fac fără sprijinul ei.”, a spus actorul, facand referire la faptul ca lumea Hollywood-ului nu este tocmai un mediu bun pentru relatiile de durata.

Susan Geston este originara din Fargo, Dakota de Nord si se mutase in Paradise Valley Montana pentru facultate. Aceasta avea un job de ospatarita  iar Jeff se afla in acel orad pentru a filma scene pentru filmul Ranchi Deluxe in anul 1975.  „Știam că sunt îndrăgostit nebunește de soția mea în minutul în care am văzut-o”, a spus jeff.

Dupa 41 de casnicie Jeff are cateva sfaturi despre cum a reusit sa aiba o casatorie solifa. „Lucruri mici, cum ar fi să o întrebi cum i-a fost ziua, contează” a spus acesta.

„Cel mai dificil lucru în privința meserie de actor este că stai mult timp departe de familia ta.  Adesea, atunci când stai mult timp plecat de lângă persoana iubită așa de mult timp, conexiunile voastre se atrofiază, așa că atunci trebuie să acorzi o mai mare atenție asupra detaliilor. Lucrurile mici, cum ar fi să o întrebi cum i-a fost ziua, contează. Lucrurile mici chiar fac diferența.” a mai spus acesta.

„Mai presus de toate, iubiți-vă”” a continuat Jeff.

„Un alt secret în privința unei căsnicii solide este să vă iubiți, mult. Știu că pare prostesc și banal, până la urmă, ce e iubirea? Cuvintele care îmi vin în minte atunci când descriu iubirea sunt înțelegere, blândețe, bunătate. Trebuie să găsești o cale de mijloc, toată lumea are o parte bună și una întunecată. Cred că, aspectele egoiste ar trebui să lipsească dintr-o relație. Să recunoaștem, toată lumea are defecte, însă trebuie să găsim cea mai bună versiune a noastră.”  a mai spus acesta.

Cu toate ca are o cariera frumoasa la Hollywood, Jeff nu isi doreste ca mariajul lui sa se desfasoare asa cum o fac marea majoritate  a vedetelor.

„Dacă schimbi partenerii de fiecare dată când devine dificil sau ești puțin nemulțumit, atunci nu obții beneficiile unei relații pe termen lung”, a spus el. „Soția mea mă sprijină și mă face să o iubesc și mai mult în fiecare zi” a spus acesta in final.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *