Cum poti avea o bucatarie completa

Cum poti avea o bucatarie completa

O bucatarie perfecta nu tine de dimeniunile acesteia ci de modul in care este amenajata. Poti avea parte de o bucatarie completa.

In cele de mai jos vei identifica modurile prin care poti avea parte de o bucatarie completa. Respecta in detaliu toate aceste lucruri si vei avea parte de un spatiu perfect.

Iata ce trebuie sa stii despre o bucatarie completa

Piesele de rezistenta

Piesele de rezistenta din bucatarie sunt esentiale deoarece fac spatiul functional. Acestea trebuie sa fie alese cu mare atentie si in acord cu nevoile reale ale familiei si ale casei.

Chiuveta de bucatarie este un produs pe care trebuie sa il ai in vedere. Aceasta trebuie sa fie calitativa, rezistenta si perfect montata astfel incat sa poata raspunde la mai multe necesitati. Sistemul de scurgere al chiuvetei trebuie sa fie unul destul de simplu de demontat si de montat.

Cromatica

Cromatica este importanta ca in orice zona a casei. Un spatiu placut este unul in care exista culoare si bucataria nu trebuie sa faca o exceptie. Este foarte utila atunci cand se folosesc elemente care energizeaza spatiul si care sa ii aduca un plus de personalitate. Te poti folosi de nunate de verde pal, mov lila sau galben astfel incat sa ai parte de o bucatarie perfecta din toate punctele de vedere.

Poti combina culorile vii cu tonurile de maro si accente de negru, gri sau alb stralucitor iar pe cele inchise le poti combina cu succes cu rosu, galben electric si verde crud.

Nu trebuie sa uiti de o regula care este esentiala, podelele trebuie sa fie in contrast cu nuanta peretilor. Poti avea parte de podele inchise la culoare iar asta poate reprezenta pentru tine o solutie eleganta.

Lumina

Lumina este absolut necesara in bucatarie. Secretul unei amenajari reusite este folosirea mai multor surse de lumina care sa fie pozitionate pe mai multe planuri, asa cum ar fi: plafon, la nivelul blatului de lucru sau al aragazului. Sistemele de iluminare de tipul benzilor cu led sunt cu siguranta foarte practice si eficiente si trebuie sa le iei in calcul daca vrei sa ai parte de o bucatarie perfecta din mai multe puncte de vedere.

Bucatariile mari care sunt realizate in tonuri inchise au nevoie de o iluminare suplimentara. Poti chiar sa folosesti o veioza sau un lampadar daca spatiul iti permite asta.

Lemn, metal si sticla

Elementele din lemn si din metal nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. O alegere perfecta este inoxul si din acest material se pot realiza chiuveta, frigiderul sau plita. Blatul de bucatarie are atat un efect estetic cat si unul functional. Acesta trebuei sa fie realizat din lemn deoarece genereaza mai multa armonie in bucataria ta.

Sticla este si ea un element util si este o alternativa ideala pentru faianta clasica sau pentru blatul de bucatarie. Sticla este si ea o alternative perfecta deoarece reflect alumina si face ca intreaga bucatarie sa para mai mare decat este cu adevarat. In plus este perfecta pentru jocul de lumini pe care il creaza.

 

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *