Cum i-a schimbat viata operatia de colon lui Catalin Botezatu

Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu tumora la colon si a fost supus unor interventii chirurgicale in Turcia, Catalin Botezatu se afla in perioada de recuperare.  Marti seara a luat a luat parte la primul eveniment unde a venit cu Raluca Badulescu , cea mai buna prietena a sa.

Cum a venit Catalin Botezatu la eveniment

Designerul a surprins ca  de fiecare data prin eleganta si prin spiritul jovial cu toate ca traverseaza o perioada destul de dificila. Usor usor si-a reluat programul si activitatile obisnuite. Cu toate astea isi monotorizeaza in permanenta starea de sanatate.  Acesta a declarat „A fost o perioadă foarte grea, cu niște dureri pe care nu vreau să le comentez cu nimeni, dar au trecut. Sunt foarte bine acum, țin un regim. Bine, nu exagerez, pentru că nu asta e ideea, trebuie să mergem înainte pozitiv”.

Dupa tot ce s-a intamplat Botezatu a fost nevoit sa treaca printr-o serie de schimbari. Desi nu i-au placut acestea au fost necesare „Trebuie să mă odihnesc mai mult, să am un regim mai special, fără prăjeli, îți dai seama, fără lucruri picante, dar încerc să fie ok, e mult de spus, e un regim groaznic pentru mine, pentru că nu am voie dulciuri, dar e ok. Îl țin cel puțin două-trei luni”, a spus acesta.
Pe langa faptul ca trebuie sa adopte un stil de viata sanatos , Botezatu mai trebuie sa si mearga frecvent in Turcia la controale medicale.  Urmatorul control in Turcia este programat la finalul acestei luni.

Va reveni la “ Bravo , ai stil!”

Desi trebuie sa se odihneasca, Botezatu sustine ca starea sa de sanatate ii permite sa mearga la noul sezon “ Bravo, ai stil! “ de la Kanal D. “Am vorbit cu șefii mei legat de asta, da, emisiunea începe cât de curând, foarte curând chiar, și ne veți vedea din nou acolo, pe toți. Avem niște condiții foarte bune, am cabina mea proprie, am canapea, tot ce trebuie, deci nu îmi fac probleme. «Bravo, ai stil!» mă liniștește, îmi dă satisfacții foarte mari”, a declarat Botezatu.

In prezent isi desfasoara activitatea profesionala la atelier dupa care se retrage acasa pentru odihna.

Dupa cele petrecute este firesc sa isi doreasca relaxare. Catalin Botezatu isi va incarca bateriile in Maldive.  Acesta are deja planul facut pentru luna decembrie.

“În luna decembrie voi pleca în Maldive, la resortul meu de suflet, după care urmează o croazieră, în total sunt trei săptămâni. Sfârșitul de an mă prinde pe vasul de croazieră. Îmi doresc să fiu sănătos, să pot duce mai departe toate proiectele pe care le-am început și pe plan profesional să nu dezamăgesc pe nimeni, începând de la clienții pe care îi am, la contractele pe care le am, vreau să le duc până la capătul capătului”, a mai mentionat Botezatu.
Catalin Botezatu a trecut cu bine peste aceasta perioada din viata sa desi s-a speriat foarte tare si recunoaste ca a trecut prin cele mai mari dureri din viata lui.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *