Cum alegi o geantă frigorifică de calitate

Friends on the beach. Rear view of cheerful young people walking by the beach to the sea while two men carrying plastic cooler

Cea mai bună geantă frigorifică menține alimentele și băuturile la o temperatura optimă, chiar și în cele mai toride zile ale verii. În spațiul său generos încap toate bunătățile pe care le iei cu tine la picnic sau pe plajă, iar funcționarea sistemului de răcire implică un efort minim din partea ta.

Vara este deja aici, așa că momentele petrecute în aer liber vor fi din ce în ce mai multe, în următoarea perioadă. Afli astăzi cum alegi o geantă frigorifica de calitate, comanzi online produsul preferat și așa te asiguri că produsele alimentare sunt ținute în permanență la rece.

Volumul genții frigorifice

Dacă îți dorești o soluție pentru răcirea alimentelor și băuturilor, ideală doar pentru tine și jumătatea ta, optează pentru o geantă frigorifică ce vine cu un volum de 6-10 litri și dimensiuni reduse. Acest model poate fi transportat cu ușurință și în tren sau cu autocarul.

În cazul unei drumeții de weekend, poți alege o geanta frigorifica de capacitate medie, ce dispune de un volum de 10-21 litri. Acest produs este, de asemenea, ideal pentru aventuri de o săptămână, în camping sau la pescuit.

O geantă frigorifică de volum mare (21-30 litri) permite depozitarea la temperaturi scăzute a unui număr de 6 sticle tip PET de 1,5 litri, precum și a două sticle tip PET de 1 litru. Este un produs ideal pentru ieșiri în grupuri mari, păstrând la rece mâncărurile și băuturile transportate.

Soluțiile pentru răcire

Există mai multe variante prin care temperatura din interiorul genții poate fi redusă:

Gheața sau bateriile umplute cu apă, ținute în congelator. Reprezintă o soluție la îndemâna oricui, ideală pentru ieșirile de câteva ore la picnic sau pe plajă.

Sursa de energie electrică. Anumite genți frigorifice pot avea funcție de răcire activată prin conectarea la o sursă de alimentare de 12V (încărcătorul din mașină). Astfel de produse oferă confort deplin în utilizare, în timpul excursiilor de lungă durată.

Sistem pe bază de compresor. O geantă frigorifică ce are această funcție poate răci și congela simultan, având un volum de stocare mult mai mare, dar și o greutate pe măsură. Poate fi chiar și o soluție provizorie, în lipsa unui frigider obișnuit în casă.

În funcție de modelul ales, dar și temperatura exterioară, durata de răcire (perioada de timp în care nivelul termic este unul optim) poate ajunge până la aproximativ 15 ore, fără a fi necesară o reutilizare a surselor menționate mai sus.

Caracterul său ergonomic

Alege o geantă pe care o poți transporta cu ușurință, în mașină, cu trenul sau cu autocarul. Asigură-te că produsul achiziționat are dimensiuni pe măsura frecvenței cu care îl utilizezi, astfel încât să nu ocupe inutil un spațiu în locuința ta.

Dacă pui accent pe acest criteriu de alegere, pe lângă gențile frigorifice cu o strucură rigidă, află că există și modele al căror cadru se poate plia și depozita cu foarte multă ușurință. Există și rucsacuri frigorifice, astfel încât să ai mâinile libere în timpul transportării bagajelor, spre locul de campare sau picnic.

Confortul în utilizarea sa

Este ideal ca o geantă frigorifică să aibă o greutate cât mai redusă (fără a fi încărcată), iar capacul său trebuie să permită o închidere ușoară și etanșă. Unele modele includ un sistem de siguranță ce trebuie activat la momentul închiderii, pentru a nu uita recipientul de răcire deschis.

Mânerul genții frigorifice poate avea o formă ergonomică, ideală pentru o priză cât mai bună cu ambele mâini. Materialul din care acesta este realizat trebuie să reziste foarte bine greutății unei genți încărcate la capacitate maximă, dar să nu producă leziuni pe suprafața mâinii.

Acum știi cum să alegi o geantă frigorifică de calitate și care sunt beneficiile unei achiziții inspirate. Acest produs menține la rece mâncarea și băutura pentru una sau mai multe zile, astfel încât să te simți ca acasă pe plajă, in camping, la pescuit sau la picnicul din parc.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *