Cum alegi cele mai bune comode pentru casa ta

nathan-oakley-gj1dnc7yRG0-unsplash

O comodă este o piesă de mobilier de aproximativ jumătate de metru înălțime din lemn cu mai multe sertare, uși sau compartimente. Comodele convenționale sunt de obicei echipate doar cu sertare. Toate comodele sunt folosite ca spațiu de depozitare sau pentru un plus de design in casa noastră.

Ce nuanță de lemn să alegi pentru comodă?

Lemnul este întotdeauna bun! Ar trebui să alegi lemnul pentru comoda ta care se potrivește cel mai bine interiorului tău din punct de vedere al culorii: piața oferă tipuri de lemn foarte deschise, dar și tonuri mult mai închise. Înainte de a cumpăra, ia în considerare camera în care va fi amplasată comoda ta.

Ce culoare de lemn arată mai armonios? Ce nu se potrivește? În general, nuanțele ușoare spre medii se potrivesc în majoritatea încăperilor. O piesă de mobilier în stil întunecat trebuie să se potrivească și cu restul interiorului.

În ce culoare ar trebui să-ți cumperi comoda?

Cumpără-ți comoda într-o culoare care să completeze interiorul tău. Exemplu: sufrageria ta este decorată în culori deschise, mobilierul este prietenos și luminos – asemănător cu stilul scandinav. O comodă întunecată și voluminoasă ar părea străină într-o astfel de casă; un exemplu deschis, de culoarea lemnului sau alb, pe de altă parte, se îmbină armonios în restul interiorului.

Ce poţi să pui pe o comodă?

O comodă este perfectă pentru a adăuga elemente decorative: lumânări, plante, rame pentru tablouri, rafturi pentru vinuri etc. Împodobește-ți comoda cu lucruri frumoase, dar nu exagera. Ca și în toate, același lucru este valabil și aici: mai puțin înseamnă mai mult.

Ce este un bufet?

Un bufet este, de asemenea, un tip de comodă, care de obicei este mult mai lat decât înalt. În timp ce comoda convențională este de obicei echipată doar cu câteva sertare și ajunge în jurul taliei, un bufet are de obicei mult mai multe compartimente, sertare și uși și uneori este destul de lat.

Bufetul se distinge prin lățimea sa și prin compartimente, uși și sertare. Bineînțeles că există și bufete care sunt puțin mai jos sau mai sus; un standard fix nu poate fi numit.

Care sunt avantajele comodelor?

Toate tipurile de comode au o mulțime de avantaje, care sunt un motiv suficient pentru a pune unul sau mai multe ajutoare drăguțe în sufragerie. Iată prezentarea noastră de ansamblu asupra numeroaselor avantaje ale comodelor.

Asigura ordinea în fiecare cameră. Bufetele, dulapurile și comodele sunt adevărate piese practice de depozitare. În funcție de tip (bufet sau comodă cu vitrine), obiectele deosebit de atractive pot fi bine prezentate.

Comodele înguste sunt, de asemenea, ideale pentru încăperi mici și tubulare (de exemplu, hol). Comodele, bufetele și panourile joase asigură mai multă atmosferă și modernitate spațiului de locuit.

Unde poți amplasa comoda?

Comodele de toate tipurile – fie bufet sau dulap – arată bine în toate camerele de zi. Sunt organizatoare practice ce asigură încăperi ordonate și, dacă sunt selectate în mod conștient, pot sublinia perfect designul vizual al unei încăperi.

Comodele sunt disponibile pe piață în toate culorile imaginabile. În timp ce majoritatea au aspect de lemn strălucitor, gama largă oferă și mobilier în culori puternice care se aplică cu ajutorul unui strat de culoare. Aceste piese colorate ar trebui, de asemenea, să fie folosite în mod deliberat ca o pată de culoare în casa ta.

Datorită dimensiunilor diferite ale diferitelor comode, este posibil să luminezi chiar și cele mai mici încăperi, precum holul. O comodă mică în culori deschise face ca zona casei să pară mai prietenoasă, ascunzând în același timp locul liber în jur. Toate variantele de comode au caracteristici tipice care sunt decisive pentru amplasarea piesei de mobilier respective.

În timp ce un dulap își găsește locul în primul rând în camera de zi, un bufet poate împodobi și dormitorul sau (dacă există suficient spațiu) holul. O comodă convențională, așa cum o știm de zeci de ani, este pe mâini bune în fiecare cameră și asigură un aspect îngrijit și ordonat.

Care este prețul unei comode?

Factorul decisiv atunci când cumperi mobilier este adesea prețul. Exemplarele mai mari, cum ar fi bufetele sau dulapurile, adesea costă mai mulți bani. Nu te teme de un preț de achiziție puțin mai mare, comoda trebuie să fie de calitate și să ofere spațiu de depozitare pentru multe lucruri.

În plus, un aspect atractiv, de înaltă calitate este ceea ce face ca această piesă de mobilier să fie atât de atractivă. Cumpărarea unei comode este o achiziție pe viață.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *