Cu Uniclean vei avea mereu geamuri impecabile

nuno-silva-rcsa_rg77tc-unsplash1

Spalarea geamurilor poate fi considerata cea mai dificila parte dintr-un proces complet de curatenie. Acest lucru este cauzat de faptul ca sticla este una dintre cele mai pretentioase texturi asupra careia daca nu se actioneaza conform anumitor criterii, rezultatele vor fi departe de perfectiune. Mai mult decat atat, pentru cladirile de mari dimensiuni, geamurile reprezinta suprafete considerabile, pozitionate la inaltime, deci accesul este ingreunat de aceste doua aspecte.

Pentru a facilita totusi aceste interventii, Uniclean propune specialistilor o serie de echipamente care sa eficientizeze intreg demersul si sa diminueze timpul necesar si efortul depus. Cumpara dispozitive de spalat geamuri la inaltime de la Uniclean si obtii mereu cele mai bune rezultate!

Ce este un dispozitiv de spalat geamuri la inaltime?

Acest echipament poate fi numit generic dispozitiv deoarece, in esenta este un cumul de masinarii si accesorii care, utilizate simultan, conduc la rezultate exceptionale. Pentru o curatare completa a geamurilor sunt necesare solutii si detergenti speciali, lavete si perii de curatare, cat si furtunuri si adaptoare telescopice care sa asigure accesul chiar si la cele mai mari inaltimi. Fiecare dintre acestea au un scop bine definit si impreuna contureaza ceea ce se numeste dispozitiv de spalat geamuri. Desigur ca in functie de fiecare profesionist anumite piese pot fi omise sau sa fie necesare si altele suplimentare. Aceste detalii se stabilesc in punctul de precomanda, tocmai pentru ca fiecare client sa beneficieze de un echipament personalizat pentru tipul de servicii pe care le presteaza.

Aceste dispozitive se adreseaza cu precadere profesionistilor si firmelor specializate care presteaza servicii de curatenie la scara larga. Cu toate acestea, exista si anumite variante care pot fi utilizate cu succes si pentru uz casnic, rezultatele fiind net superioare unei curatari manuale.

De ce sa alegi dispozitive pentru spalat geamuri de la Uniclean?

De peste 8 ani Uniclean continua sa satisfaca si cele mai stricte criterii de selectie din domeniul tehnic care vizeaza serviciile de curatenie profesionala. Aici calitatea este cea care primeaza si de aceea, in configurarea ofertelor de produse, colaborarea se face strict cu producatori de top, recunoscuti pe plan international.

k12deza07jt5tl2

Un alt aspect foarte important este diversitatea de produse. Aici vei gasi, cu siguranta, toate mecanismele, ustensilele si accesoriile de care ai nevoie pentru a putea garanta clientilor tai geamuri impecabile. Produsele si-au demonstrat de-a lungul timpului eficienta. Mai mult decat atat, sunt foarte usor de utilizat si transportat, aspecte esentiale pentru persoane cu multiple solicitari intr-o singura zi. Uniclean este un brand care se orienteaza exclusiv catre client, la fel ca toate celelalte de sub egida Unilift.

Pretul se stabileste in functie de cerintele clientului

Fiecare produs se achizitioneaza in baza unei oferte personalizate. In acest mod ai garantia ca achizitionezi strict ce ai nevoie si nu platesti mai mult decat trebuie. Procedeul din spate este foarte simplu. Intri pe site si analizezi oferta, iar in momentul in care te decizi asupra unui anumit model, il adaugi in cos. Aici nu vei vedea costul total al comenzii pentru ca va fi stabilit in cele ce urmeaza.

Ai la dispozitie un formular prin care sa comunici de ce ai nevoie de un astfel de produs, cum intentionezi sa il utilizezi, precum si de ce alte dispozitive adiacente dispui deja. In functie de aceste detalii, specialistii nostri iti vor furniza cateva recomandari care sa fie cat mai potrivite raportate la nevoile tale. Dintre acestea vei putea alege in functie de ce criterii doresti, fie ele practice, tehnice sau financiare. Oferta va contine atat dispozitivul principal, cat si toate accesoriile necesare care sa iti asigure interventii cat mai eficiente.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *