Cristina Joia a fost agresata de o femeie

Cristina Joia a fost agresata de o femeie

Cristina Joia  este unul dintre designerii din cadrul emisiunii “ Visuri la cheie”  de la Pro TV a fost victima unei agresiuni in urma cu o luna.  O femeie a atacat-o intr-un magazin din capitala.  Cristina o atentionase pe acea femeie ca blocase o trece de pietoni si intrarea in magazin cu masina.

Iata ce s-a intamplat mai departe

In urma agresiunii, Cristina a ajuns la spital si a fost internata deoarece a avut piramida nazala sparta si a fost supusa unei interventii chirurgicale. Aceasta le-a multumit oamenilor care i-au transmis mesaje in acele momente grele „Sunt cât se poate de bine în situația dată și profit de ocazia asta să mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Am fost absolut șocată de numărul lor.”

Cristina a tinut sa detalieze experienta dramatica prin care a trecut „Am văzut o doamnă care încerca cu căruciorul să treacă printre două mașini, una parcată chiar pe trecerea de pietoni. Am văzut când a parcat. Am avut, așa, un sentiment de revoltă. Și am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea ieșea din magazin, a văzut că eu sunt cea care a ridicat ștergătorul și a început să îmi adreseze tot felul de injurii.

Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul. Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute. Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină. A apărut de nicăieri și m-a pocnit, dar m-a pocnit atât de rău încât am căzut și m-am dus doi metri. Am simțit o durere, a început să îmi curgă foarte mult sânge” a spus designerul.

Cristina a mai spus ca nimeni din magazin nu a avut nicio reactie si ca tot ea a sunat la 112.

„A apărut poliția, apoi ambulanța. Mi-au legat mâinile, simțeam la un moment dat că mă sufoc. Am ajuns foarte repede la spital, doar că acolo era haos.”

Aceasta a mai spus ca vor urma cateva interventii chirurgicale „Doctorii au fost extraordinari. M-au operat la 11 noaptea, ieșiseră din tură, dar nu a contat. Nu cred că m-au cunoscut, nu cred că știau că sunt de la „Visuri la cheie.” Mi-au operat partea de fractură. Trebuie să aștept o lună, două-trei până se resorb aceste fire și apoi să fac ceva să îndrept deviația. Apoi, va trebui să fac ceva cu cicatricea pentru că se vede.”

Cristina nu isi retrage plangerea penala dar ca nu simte ura fata de femeia care a agresat-o.  „Eu încă mai cred în oameni. Viața e și cu bine, și cu rău. Dar nu poți să nu mai crezi în oameni după un lucru de genul acesta. Oamenii nu sunt la fel și vreau să cred că sunt mult mai mulți oameni buni. Nu-mi retrag plângerea, dar nu simt ură pentru că e un sentiment distructiv și mi-ar face rău”.

Agresoarea a recunoscut ca nu a spus adevarul in primele declaratii pe care le-a facut si ca a rectionat violent deoarece Cristina i-a rupt stergatorul de la masina.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *