Couture Bebe – partenerul evenimentelor memorabile!

twinklefata

Botezul este primul eveniment important din viața bebelușului. De aceea, părinții și nașii încearcă să găsească cei mai buni parteneri, cele mai bune produse pentru a da nota festivă memorabilă evenimentului.

Ceremonia religioasă încărcată de simboluri, petrecerea și ritualurile de după sunt organizate cu multă atenție. Fiecare ritual religios este realizat cu ajutorul unor obiecte speciale,  cu semnificații profunde. Lumanarea de botez, trusoul bebelușului, cutia pentru depozitarea busuiocului sfințit sunt cateva elementele indispensabile, cărora nașii și părinții le acordă atenția cuvenită.

Couture Bebe este un partener de nădejde când vine vorba de furnizarea de obiecte și accesorii pentru botez. În atelierul Couture Bebe se acordă importanța cuvenită fiecărui element în parte. Toate piesele primesc maximum de atenție, astfel că rezultatul final este cel dorit –  lumânări de botez, costume, rochițe, trusouri și accesorii pentru botez de cea mai bună calitate. În atelierul Couture Bebe nu sunt create doar obiecte care completează ritualul Tainei Botezului, ci amintiri de suflet.

Couture Bebe – lumânări personalizate pentru botez

Se crede că lumânarea de botez are puteri magice, că luminează calea bebelușului proaspăt creștinat. Este unul dintre obiectele necesare în biserică în timpul realizării tainei botezului. Se spune că lumina acesteia este viață, energie, este însuși Dumnezeu. Este aprinsă în timpul slujbei și este utilizată ulterior în ritualurile tăierii moțului. Tradițiile spun că lumânarea de la botez trebuie aprinsă ori de câte ori cel mic se îmbolnăvește pentru că ar ajuta la grăbirea vindecării pruncului.

Lumânarile de botez sunt cumparate de nași. Sunt de obicei decorate, împodobite cu elemente festive fapt ce accentuează natura festivă a evenimentului. Couture Bebe este partenerul de care ai nevoie când dorești să oferi finilor amintiri. Echipa Couture Bebe știe cât de important este acest moment și cât de prețioase sunt amintirile ce se formează, de aceea îți aduce în atenție cele mai bune produse.

Poți descoperi lumânări botez pentru bebeluși băieței, lumânări botez pentru fete, toate decorate frumos sau cu imagini personalizate. Poți alege imagini cu micul creștin sau cu personaje de desene animate, cu îngerași ori cu alte imagini reprezentative.

Pentru că vorbim de elemente personalizate, vorbim de nume, date, aranjamente tematice deosebite. Couture Bebe te ajută să creezi lumânări inedite, cu numele bebelușului inscriptionat și cu data botezului. Poți selecta decorațiunie, astfel ca lumânarea să se potrivească cu tema generală. Realizați un botez în stil tradițional? Spicele de grâu și elementele emblematice pentru costumul tradiționale sunt decorațiunile ideale. Un botez cosmopolit? Lumanare decorată cu tull este piesa de rezistență. Un botez în stil clasic? Lumânarea decorată cu biberoane și personaje de poveste este perfectă.

Trusoul  Couture Bebe – articole lucrate cu multă atenție

Trusoul bebelușului conține toate elementele necesare în timpul slujbei de încreștinare. Un trusou complet Couture Bebe conține crâșmă, sticluță pentru mir, săculeț pentru păr și busuioc, prosopel, fașă…Poți alege variantele simple, sau variantele personalizate. Aceste piese sunt de obicei păstrate de părinții bebelușului datorită încărcăturii sentimentale.

Indiferent de opțiuni, cu Couture Bebe ai garanția calității, ai certitudinea că selectezi piese prețioase.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *