Coenzima Q10 – aur pentru fiecare celula din corp

ddgbfhnh

O viata sanatoasa inseamna echilibru in ceea ce priveste asigurarea necesarului de substante vitale functionarii optime a tuturor sistemelor umane. Una dintre moleculele de baza pentru organism, Coenzima Q10, singura produsa in mod natural dintre toate celelalte din categoria Q, este responsabila de buna functionare a celor mai multe dintre organele noastre, dintre care inima si creierul; are rol in imbunatatirea organelor de simt, precum ochi sau pielea si, nu in ultimul rand, se plaseaza printre primele locuri ca importanta in ceea ce priveste asigurarea necesarului de energie din celule pentru realizarea tuturor proceselor chimice si nu numai.

Este asadar un element fara de care organismul nu ar putea functiona in parametri normali si de aceea este important sa se asigure o doza corecta, acolo unde nu se mai poate realiza acest lucru in mod natural. Intra pe go-vita.ro si vezi oferta la coenzima Q10!

Ce este Conzima Q10?

Este o molecula ce imita structura vitaminelor vitale si este produsa in mod natural de catre organism pana la perioada maturitatii, moment din care productia incepe sa scada treptat, fiind necesara suplimentarea. Se gaseste in cantitati mari in organe de baza precum ficat, inima, plamani sau rinichi si este un antioxidant extrem de puternic si chiar vital.

Functiile ei in organism

ddgbfhnh

Printre principalele proprietati de care aceasta molecula dispune, se regaseste in plan principal functiile antioxidante, metabolizarea energiei celulare si u in ultimul rand, lupta directa impotriva unor afectiuni preinstalate. In cel din urma caz, dat fiind faptul ca celulele care reprezinta boala, intra in contact direct cu cele de coenzima Q10 in procesul de vindecare, treptat, nivelul acesteia din organism scade, fiind din nou necesara suplimentarea.

Punctual, printre cele mai importante functii la care contribuie si aceasta molecula se regasesc cele cardiace, reglarea ritmului cardiac si stabilirea unei tensiuni arteriale optime; sinteza energiei in celulele organelor dar si la nivel neuronal; proprietati benefice impotriva semnelor de imbatranire de la nivelul tesutului epitelial, dar si al ochilor; accelerarea procesului de vindecare in caz de boala sau leziuni externe; si de asemenea, poate fi aliat de baza in tratarea unor boli severe precum anumite tipuri de cancer.

Cum se administreaza?

In tinerete, administrarea de suplimente de coenzima Q10 nu este necesara decat daca organismul a trecut printr-o boala severa care a provocat carente. In majoritatea cazurilor, administrarea de suplimente incepe o data cu trecerea la varsta a doua, cand organismul incepe sa produca in mod natural din ce in ce mai putina. Alimentatia corespunzatoare impreuna cu o doza stabilita in functie de nevoile proprii, pot asigura pentru perioade indelungate necesarul zilnic de Q10 din corp.

In orice caz, administrarea niciunui supliment nu se face fara o documentare de specialitate si un consult medical de specialitate. Este foarte important ca acestea sa fie administrate in raport cu cantitatea de care este nevoie, pentru a putea beneficia pe deplin de proprietatile acestora, fara a risca sa se depaseasca doza recomandata.

Coenzima Q capsule

La GoVita veti gasi o gama foarte variata de suplimente alimentare care o contin independent, sau in formulari bine documentate impreuna cu alte molecule esentiale. Este important sa ne mentinem intotdeauna nivelul tuturor substantelor benefice la un nivel recomandat de catre medicul specialist si de asemenea, sa ducem un stil de viata sanatos care sa nu impuna administrarea unor seturi mult prea diverse de pastile.

Nu in ultimul rand, la noi veti gasi cele mai bune preturi la toata gama de produse, pentru a putea asigura acces nelimitat la sanatate tuturor persoanelor care aleg sa calce pragul magazinului nostru online.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *