Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au casatorit

Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au casatorit

Cleopatra Stratan in varsta de 18 ani si Edward Sanda in varsta de 24 de ani s-au casatorit pe data de 14 august 2021. Cei doi solisti locuiesc impreuna din luna iunie a anului 2021 si s-au logodit in octombrie 2020. Cleopatra si Edward au devenit un cuplu pe data de 11 februarie 2020.

Iata care au fost primele declaratii a celor doi

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă! Ne-am simțit minunat cu voi! Love you all”, a scris Cleopatra pe retelele de socializare.

Fericitul cuplu a mai postat si un videoclip in mediul online cu verighetele lor. „Ce nu ați observat la verighete este că în interiorul fiecăreia scrie numele nostru. Pe a mea scrie numele soției mele, iar pe a ei numele bărbatului ei. Sunt excepționale”, a spus Edward in mediul online.
Cei doi au mai facut declaratii despre nunta si in trecut. In luna iunie a anului 2021, atat Cleopatra cat si Edward au povestit despre ce inseamna pentru ei nunta „Pentru noi, nunta e un eveniment simplu, pentru că noi considerăm că viața de cuplu contează, ceea ce trăim noi contează, nu nunta și nu petrecerea. De aceea vrem să facem totul la nivel de suflet, restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia, pentru ca ei să fie alături de noi în ziua respectivă”.
Cuplul nu a avut nasi in cea mai importanta zi din viata lor „Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a mai spus Edward.

Iata cum s-au cunoscut Cleopatra Stratan si Edwuard Sanda

„Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului, la care am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud un băiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo. Ce să vezi că, acel „Smiley” era bărbatul vieții mele — Edward Sanda, care atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună”,  a povestit Cleopatra la momentul respectiv.

„Anii au trecut, iar soarta a vrut ca noi doi să ne revedem într-o zi de miercuri, pe 7 februarie 2018. (…) Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el. (…) Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul”, a mai spus Cleopatra intr-un interviu acordat in acea vreme.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *