Celebritatile care nu vor asa acorde interviuri

Celebritatile care nu vor asa acorde interviuri

Celebritatile resimt constant presiunile generate de mass media. Aceste vedete au  crescut sub ochii publicului iar odata cu maturizarea s-au indepartat de lumina reflectoarelor. Din acest motiv nu vor sa acorde interviuri si vor sa stea cat mai departe de ochii publicului.

Iata care sunt vedetele care nu vor sa acorde interviuri

Nicolas Cage

Timp de 14 ani, Nicolas Cage nu a aparut intr-un talk show televizat desi a aparut in mai multe publicatii in care carora a facut mai multe delcaratii.  Acesta a realizat si interviuri  dar nu a dorit sa mai aparat in show-uri „Este o seară importantă pentru mine. Este pentru prima dată în 14 ani când sunt la televiziunea națională într-un talk show”, a spus Nicolas Cage.

Beyonce

Dupa ce si-a lansat albumul cu acelasi nume in anul 2013, Beyonce a incetat sa mai acorde interviuri. Aceasta a preferat sa publice eseuri personale,  „Când Nina Simone a scos muzică, i-ai iubit vocea. Asta voia să iubești. Nu ai fost influențat cu viața ei de zi cu zi și cu ceea ce poartă copilul ei și cu cine se întâlnește, toate aceste lucruri care, într-adevăr, nu sunt treaba ta.” a spus Beyonce.

Kate Moss

Kate Moss era mult mai deschisa cu presa dar lucrurile s-au schimbat  atunci cand anumiti jurnalisti au facut cateva comentarii negative la adresa ei. „Nu eram conștientă la început să vor scrie ceva cu adevărat oribil, dar apoi au făcut-o și am spus: „Nu vreau să fiu expusă la astfel de critici.” a spus Kate.

The Weekend

Este unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni internationali . The Weekend a acordat foarte putine interviuri de-a  lungul timpului.  Motivul pentru care a ales asta este propria sa nesiguranta. A mai spus ca prefera misterul in ceea ce il priveste „Eram tot ceea ce nu era un cântăreț de R&B. Nu eram un băiat drăguț. Nu mi-a plăcut cum arătam în fotografii”, a spus The Weekend.

Kristen Stewart

Kristen Stewart a spus ca isi adora meseria dar ca nu a fost interesata niciodata de atentia primita din partea presei.  Aceasta a vorbit de foarte multe ori de presiunile care au venit odata cu celebritatea. „Ceea ce nu vedeți sunt camerele acestea din fața mea și întrebările indiscrete care îmi sunt puse sau oamenii care fac orice pentru a primi o reacție din partea mea. De multe ori nu mă pot descurca cu toate astea. Nu m-am așteptat niciodată că așa va fi viața mea”,  a povestit Kristen.

Bradley Cooper

Bradley Cooper nu acorda prea multe interviuri deoarece nu isi doreste ca fanii sai sa afle prea multe despre el. Acesta considera ca fanii sai il vor putea distinge personajul pe caee il interpreteaza. Actorul prefera sa fie discret astfel incat admiratorii sai sa se bucure de performantele pe care le ofera in toate filmele sale.

Toate aceste celebritati nu vor sa acorde interviuri  si doresc sa aiba parte de discretie si de mister. Se bucura de tot succesul pe care il au in liniste.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *