Celebritatile care nu ofera niciodata autografe

Celebritatile care nu ofera niciodata autografe

Nu toate vedetele adora faptul ca sunt cunoscute in intreaga lume, din contra, sunt anumite celebritati care nu ofera niciodata autografe si care detesta acest lucru. Motivele pot fi multiple, fie ca isi doresc sa aiba mai multa intimitate sau unele dintre ele considera ca autografele sunt o pierdere de timp.

Daca esti curioasa sa descoperi care sunt motivele pentru care anumite celebritati nu accorda autografe te invit sa citesti cele de mai jos.

Iata care sunt celebritatile care nu ofera autografe

Martha Stewart

Antreprenoarea si prezentatoarea Martha Stewart a trecut de foarte multe ori prin momente neplacute cu fanii ei. Un fan a povestit situatia prin care a trecut mama lui cu faimoasa prezentatoare

„După ce a așteptat la coadă, mamei i s-a refuzat un autograf. Chiar și după ce a explicat că era pentru fiul ei, Martha a refuzat. Înțelegeam dacă semnase deja 5.000 de autografe sau chiar 500, dar a fost un eveniment mic.”

Sandra Bullock

Sandra Bullock este considerata una dintrev cele mai dure actrite. Aceasta a refuzat sa ofere un autograf unei persoane aflate in scaun cu rotile atunci cand se afla pe platourile de filmare de la “ The Heat” „Sandra a fost atât de nepoliticoasă. Și-a acoperit fața și a țipat. El a vrut un autograf și a țipat la el”, a sustinut un martor.

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix este un actor discret care de-a lungul timpului a preferat sa isi traiasca viata departe de lumina reflectoarelor. Acesta a fost considerat unul dintre cei mai inabordabili actori de la Hollywood asa ca nu trebuie sa ne surprinda faptul ca uraste sa dea autografe fanilor.

Kate Winslet

Kate Winslet nu este tocmai pritenoasa cu fanii ei. Se pare ca atunci cand actrita filma pentr “ Labor Day” in Massachusetts fanii au asteptat-o in ploaie iar Kate nu a fost tocmai incantata de prezenta lor.

„a fost atât de nepoliticoasă, nu ne-a băgat deloc în seamă, am fost devastată. S-a uitat urât la oamenii din oraşul meu care au aşteptat ore întregi să o vadă. Kate a stat o perioadă scurtă pe platourile de filmare, apoi s-a urcat în mașină, fără să mulțumească sau să ne zâmbească.” a mentionat o fana.

Tobey Maguire

Tobey Maguire uraste sa acorde autografe. Actorul este egoist si a spus ca nu vrea sa acorde din timpul sau fanilor. Persoanele care l-au cunoscut au spus ca actorul nu le ofera nici macar un minim de atentie.

Cameron Diaz

Cameron Diaz a refuzat sa ofere un autograph unui fan la premiera fimului “ Sex Tape”. Foarte multi dintre admiratorii actritei au asteptat ore intregi pentru a primi un autograf de la ea insa i-a ignorant complet. Aceasta a explica ca daca ar da un autograf unui fan ar trebui sa faca asta pentru toata lumea si ar face-o sa piarda foarte mult timp.

Bruce Willis

Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood. Pe acesta l-am putut urmari in numeroase filme si a declarat in repetate randuri ca uraste sa dea autografe. Foarte multi fani au spus ca atunci cand i-au cerut un autograf fie au fost refuzati fie au primit autograful fara ca actorul sa schiteze vreun zambet.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *