Celebritati care au fost excluse din pelicule

Celebritati care au fost excluse din pelicule

 

Anumite celebritati au fost excluse din pelicule.  Au fost taiate chiar si unele scene cu cei mai importanti actori de la Hollywood ca urmare a unor decizii de ultim moment. Toate aceste scene nu mai pot fi vazute pe marile ecrane.

Iata care sunt actorii exclusi din pelicule

Jamie Dornan

Jamie Dornan a fost distribuit in Burnt, filmul din anul 2015 in care Bradley Cooper a avut rolul principal.  Jamie trebuia sa il interpreteze pe rivalul lui Bradley insa nu a mai aparut pe marele ecran.

„Jamie a avut o scurtă apariție care a făcut parte dintr-o poveste și în urma procesului de editare, s-a decis că nu mai face parte din film.”

Jessica Chastain

Jessica Chastain a fost data afara din pelicula “ To the woman” inainte ca filmul sa ajunga in cinematografe. Actrita a spus ca nu a fost surprinsa de aceasta alegere deoarece regizorul filmului a mai facut asta si in trecut.

„Așa cum bănuiam, micul meu rol nu a ajuns în versiunea finală. Dar chiar nu mi-am imaginat că se va întâmpla. Cele trei zile în care am filmat au fost cu Ben Affleck și făcea lucruri grozave.”

Tim Roth

Tim Roth a jucat rolul unui majordomo in Once Upo a Time… in Hollywood. Rolul sau a fost eliminate din cauza unor constrangeri de timp.  „Face parte din gașcă și apreciez că a apărut. A fost o mică secvență amuzantă, dar a fost retrasă”,  a declarat regizorul Quentin Tarantino.

Katherine Langford

Katherine Langford a filmat o scena alaturi de Robert Downey Jr. care a fost stearsa din pelicula. Actrita a spus ca se simte recunoascatoare ca a trait acea experienta. „La sfârșitul zilei prefer să fi avut experiența de a fi într-un film foarte bun decât să fiu într-un film de dragul de a fi dacă nu funcționează.”

Uma Thurman

Uma Thurman a fost pe punctul de a juca in Savages alaturi de Blake Lively, Salma Hayek si Aaron Taylor-Johnson.  Acest lucru nu s-a mai intamplat deoarece a fost scoasa din pelicula.

„Era un personaj bun, Uma Thurman a jucat-o frumos și scenele erau bune, dar nu era timp pentru ele.”

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar a primit un rol destul de important, mai exact cel al unei student in comedia Funny Farm. Cu toate astea debutul ei in cinema  nu a fost atunci cand a primit acest rol deoarece scenele au fost sterse chiar in post-productie.

Viggo Mortensen

Viggo Mortensen a trecut printr-o experienta iesita din comun cu filmul  “ The Purple Rose of Cairo”. Actorul a primit un rol dar nu stia care este subiectul peliculei. Acesta a aparut pe platourile de filmare dar fara sa aiba un scenario si i s-a spus sa improvizeze inainte sa porneasca camerele. Scena respectiba a fost taiata si nu s-a stiut cele petrecute pana cand nu s-a vazut varianta finala a filmului.

Toate vedetele mentionate mai sus au intampinat probleme si nu au primit rolurile pe care si le-au dorit.

 

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *